Mesut Özil imza töreni canlı izle! Mesut Özil imza töreni hangi kanalda?

Mesut Özil imza töreni hangi kanalda saat kaçta? Mesut Özil imza töreni canlı izleme ekranı futbolseverler tarafından sorgulanıyor. Sarı lacivertli taraftarların merakla beklediği imza töreni için heyecan dorukta. Dünya yıldızı Mesut Özil kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan imzayı atıyor.

Giriş Tarihi 27 Ocak 2021, 15:55 Güncelleme 27 Ocak 2021, 15:55
Mesut Özil imza töreni canlı izle! Mesut Özil imza töreni hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Mesut Özil imza töreni canlı izle! Mesut Özil imza töreni hangi kanalda? Fenerbahçe'nin, Arsenal'den kadrosuna kattığı süperstar kendisini 3.5 yıllığına sarı lacivertli kulübe bağlayan sözleşmeye imza atıyor. Mesut Özil imza töreni canlı izleme ekranı haberimizde!

MESUT ÖZİL İMZA TÖRENİ CANLI İZLE!

ASpor CANLI YAYIN

Fenerbahçe'de dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil bugün resmi olarak formayı giyecek. 32 yaşındaki yıldız kendisini 3.5 yıllığına Sarı-Lacivertli renklere bağlayacak olan imzayı atıyor. Özil'in eşi Amine Gülşe ve çocuğu da imza töreni için salondaki yerini aldı.

İstanbul'a gelişi esnasında hakkında birçok paylaşım yapılan yıldız oyuncunun imza törenine de basın mensupları büyük ilgi gösterdi.Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Hem yerel hem yurt dışındaki basın mensuplarını, ekran başındaki tüm Fenerbahçelileri sevgi ve saygıyla selamlıyorum, hoş geldiniz diyorum. Mesut'un da aramıza katılmasıyla birlikte umarım nice güzel şampiyonluklarımız olacak. Kulübümüz için tarihi günlerden biri daha. Gerek yurt içi gerek yurt dışı 150'nin üstünde talep aldık.

Pandemi koşulları nedeniyle kabul edemediğimiz diğer kişilerin de affına sığınıyoruz, umarım anlayışla karşılarsınız.Mesut, Fenerbahçeli olduğunu her yerde söyledi. Bu hikayenin pek çok kahramanı oldu ama tüm bunların ötesinde sevgili Acun Ilıcalı'nın maddi ve manevi desteği oldu. Kendisi bugün aramızda değil, selamları var. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum."