Mesut Özil maçı tribünden izledi: Fenerbahçe Kayseri’yi üçledi

Fenerbahçe, Kayseri önünde Thiam ile 20’de öne geçti. Samatta, 52’de farkı ikiye yükseltti. Cisse 86'da attığı golle maçın sonucunu belirledi. Fenerbahçe, zirve takibine devam etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ocak 2021 Güncelleme 26 Ocak 2021, 07:01
Mesut Özil maçı tribünden izledi: Fenerbahçe Kayseri’yi üçledi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe gümbür gümbür. Sarı- Lacivertliler, 21. hafta maçında evinde Kayserispor'u 3-0 mağlup etti. Maçın 20. dakikasında Pelkas'ın pasıyla ceza sahasında topla buluşan Mame Thiam, düzgün bir vuruşla Fenerbahçe'yi öne maçta geçirdi: 1-0.

PELKAS ÇERÇEVEYİ BULAMADI
37'de Thiam, Pelkas'ı ceza sahasında topla buluşturdu. Yunan oyuncu yakın mesafeden topu auta yolladı. 39'da Thiam bir kez daha şansını denedi kaleci topu kornere çeldi.

SAMATTA FARKI İKİYE ÇIKARDI
İlk golün sahibi Thiam 52'de Samatta'ya adeta 'al da at' dedi. Tanzanyalı arka direkteki vuruşuyla farkı ikiye yükseltti: 2-0. Pelkas 57'de bir kez daha net bir fırsatı harcadı.

SON SÖZ PAPİSS CİSSE'DEN
65'te günün başarılı ismi Thiam'ın şutunda kaleci Doğan topun ağlara gitmesini engelledi. 86'da karşı karşıya pozisyonda topu ağlara gönderen Cisse, sonucu tayin etti: 3-0.

FENER 2016'DAN SONRA İLKİ BAŞARDI
Fenerbahçe, Mart 2016'dan bu yana ilk kez Kayserispor'u üst üste iki Süper Lig maçında mağlup etmeyi başardı. Şanssızlığını kırdı