Fenerbahçe'de Erol Bulut’tan Mauricio Lemos’a net mesaj: Ya takımdan gidersin ya da...

Son dakika haberi... Transfer hamlelerini peş peşe yapan Fenerbahçe Mesut Özil transferi ile gündemi salladı. Gelen oyuncular kadar gidecek oyuncular da merak edilirken Erol Bulut, takımdan gönderimesi beklenen Mauricio Lemos’a net bir mesaj gönderdi. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 25 Ocak 2021, 23:24 Güncelleme 25 Ocak 2021, 23:41
Fenerbahçe’de Erol Bulut’tan Mauricio Lemos’a net mesaj: Ya takımdan gidersin ya da...

İÇİNDEKİLER

Transfer hamlelerini peş peşe yapan Fenerbahçe Mesut Özil transferi ile gündemi salladı.

BULUT'TAN FLAŞ HAMLE
Gelen oyuncular kadar gidecek oyuncular da merak edilirken Erol Bulut'tan flaş bir hamle geldi. Fenerbahçe, Kayserispor'u sahasında 3-0 mağlup ederken Teknik Direktör Erol Bulut, takımdan gönderilmek istenilen Mauricio Lemos'a net bir mesaj gönderdi.

İLK 11'DE YER VERMEDİ
Sivasspor'un kendisine yaptığı teklife olumlu yanıt vermeyen ve Fenerbahçe'den ayrılmak istemeyen Lemos, Kayseri karşısında Tisserand'ın sakatlığına rağmen ilk 11'de şans bulamadı.

Tisserand'ın yerine stoperde Serdar Aziz'in yanında takımla kısa süredir çalışan Attila Szalai'ye şans tanıyan Erol Bulut, Lemos'u takımda düşünmediğini Uruguaylı stopere bir kez daha gösterdi.

SÜRE ALMA ŞANSIN YOK
Lemos'u Kayseri karşısında kulübede bekleten Bulut, 25 yaşındaki stopere, "Takımdan gitmezsen süre alma şansın yok" mesajını net bir şekilde verdi.

Kayseri maçında şans bulamayan ve kulübeye mahkum olan Lemos'un bu gelişme üzerine kendisine gelen tekliflere vereceği yanıt büyük merak konusu oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN