Beşiktaş sezon sonu için kolları sıvadı! Fatih Karagümrük'ten Fatih Kuruçuk'u istiyor

Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Beşiktaş ara transfer döneminde kadrosunu bir forvetle güçlendirmek istiyor. Siyah-Beyazlılar, sezon sonu için de transfer çalışmalarına başladı. Beşiktaş yönetimi sezon sonunda Fatih Karagümrük forması giyen genç stoper Fatih Kuruçuk'u kadrosuna katmak istiyor. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan 22 yaşındaki genç yıldız, 1.92'lik boyuyla dikkat çekiyor. Kuruçuk, çıktığı 36 maçta 5 gol attı. Öte yandan genç futbolcuyla Fenerbahçe ve Galatasaray'da ilgileniyor.

Giriş Tarihi 26 Ocak 2021, 12:14 Güncelleme 26 Ocak 2021, 12:38
Beşiktaş sezon sonu için kolları sıvadı! Fatih Karagümrük’ten Fatih Kuruçuk’u istiyor

İÇİNDEKİLER

Devre arasında kadrosunu kaliteli bir forvet ile güçlendirmek isteyen Beşiktaş, sezon sonu için de kolları sıvadı. Siyah-Beyazlılar, Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Fatih Kuruçuk için temaslarını sıklaştırdı.

HEDEFTE FATİH KURUÇUK VAR
Kadrosundaki yerli oyuncu kalitesini artırmak için çabalayan Beşiktaş, sezon sonu Karagümrük ile olan sözleşmesi sona erecek olan Fatih Kuruçuk'u lig bitiminde bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlamanın planlarını yapıyor.

MENAJERİYLE TEMAS KURULDU
22 yaşındaki savunma oyuncusunun Karagümrük'ün yeni sözleşme talebine olumsuz yanıt vermesini fırsat bilen Beşiktaş yönetimi, sezon sonu için Fatih Kuruçuk'un menajeriyle temas kurmuş durumda.

KARARINI SEZON SONU VERECEK
Karagümrük'ten ayrılmak isteyen genç stoperin, kariyerine üç büyüklerde devam etmek istediği son kararını vermek için sezon sonunu bekleyeceği konuşuluyor.

ADI GALATASARAY VE FENERBAHÇE'YLE DE ANILIYOR
Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Fatih Kuruçuk'un adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile de yakından anılıyor. 22 yaşındaki stoper yaz transfer döneminde ezeli rakipler arasında büyük bir transfer yarışı çıkarmaya hazırlanıyor.

36 MAÇTA 5 GOL ATTI
1.92 boyundaki Fatih Kuruçuk, özellikle hava toplarındaki başarısı ile rakip forvetleri bir hayli zorluyor. Fatih, Karagümrük'te çıktığı 36 maçta rakip fileleri 5 kez sarstı.