Bir dönem Fenerbahçe forması giyen efsane isimlerden Mesut Özil'e hoş geldin mesajı

Bir dönem Fenerbahçe'de forma giyen Roberto Carlos, Jay-Jay Okocha Pierre van Hooijdonk, Alex de Souza, Nicolas Anelka, Robin van Persie ve Stephen Appiah yeni transfer Mesut Özil için 'hoş geldin mesajı yolladı. Öte yandan Alex de Souza, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Mesut Özil ile ilgili yaptığı paylaşımda "Mesut, Fenerbahçe'ye hoş geldin. Sol ayağının büyüsü herkesi mest etsin" ifadelerine yer verdi.

Giriş Tarihi 24 Ocak 2021, 18:50 Güncelleme 24 Ocak 2021, 20:01
Bir dönem Fenerbahçe forması giyen efsane isimlerden Mesut Özil’e hoş geldin mesajı

İÇİNDEKİLER


Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferi büyük yankı uyandırdı. Bir dönem sarı-lacivertli formayı giymiş efsane isimler, sarı-lacivertli takımın yeni yıldızına hoş geldin mesajı yolladı.



Roberto Carlos, Jay-Jay Okocha Pierre van Hooijdonk, Alex de Souza, Nicolas Anelka, Robin van Persie ve Stephen Appiah dünyaca ünlü yıldıza Fenerbahçe forması altında başarılar diledi.


Nicolas Anelka



Robin van Persie



Jay-Jay Okocha



Pierre van Hooijdonk




Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan BrezilyaAlex, "Mesut, Fenerbahçe'ye hoş geldin. Sol ayağının büyüsü herkesi mest etsin. Dilerim ki bu eşsiz taraftarın kalbini fethet. Bulunduğum yer Brezilya'dan başarıların için yürekten dileklerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.




İşte Alex de Souza'nın o paylaşımı;