Trabzonspor Chiquinho ve Jankto transferlerini bitiriyor

Trabzonspor, Potekiz ekiplerinde Benfica'da forma giyen Chiquinho’yu satın alma opsiyonuyla kiralıyor… Sampdorialı Jakup Jankto için de tüm şartlar zorlanıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2021 Güncelleme 23 Ocak 2021, 07:00
Trabzonspor Chiquinho ve Jankto transferlerini bitiriyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor transferde gaza bastı… Bordo-mavili takımın bir süre önce gündemine aldığı Benfica'nın 25 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Chiquinho'nun satın alma opsiyonu ile kiralanmasında önemli mesafe kat edildi.


Oyuncuyla rakamsal konularda anlaşan Bordo-Mavililer'in, Portekiz kulübünün istediği yüksek ve zorunlu satın alma opsiyonu maddesini değiştirmek için çaba sarf ettiği de öğrenildi.


Bu arada orta saha için Enzo Perez ile anlaşmayan Bordo-Mavililer Sampdoria forması giyen Jakup Jankto ve Albin Ekdal için teklif yapmıştı.


JANTKO AYRILMAK İSTİYOR
İki
oyuncu arasında Jankto'nun daha ön planda olduğu ve bu transfer için Trabzonspor'un şartları zorladığı öğrenildi.. İtalyan basını da Trabzonspor'un ilgisini doğrularken oyuncunun kulübünden ayrılmak istediğini belirtti.

JOAO PEREİRA AYRILIYOR! KADRO DIŞI BIRAKILDI…
Trabzonspor'un takım kaptanı Joao Pereira, Abdullah Avcı'nın 'Teknik ekibe katıl' olumsuz yanıt verince antrenmana alınmadı. Kadro dışı bırakılan oyuncu kulüp arayışında.

ATAKAN GÜNDÜZ'E ÜMRANİYE KANCASI
Fırtına'nın genç stoperi Atakan Gündüz'e TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor talip oldu... Bordo-Mavili Yönetim genç oyuncuyu oynamaya şartıyla kiralayabilir…