Fenerbahçe'nin transferde son bombası Bernard!

Fenerbahçe, Brezilyalı Bernard için Everton’a kiralama teklifi yaptı. QPR’dan da “Osayi için tekrar görüşelim” önerisi geldi. Osayi, ocakta gelirse Bernard sezon sonuna kalacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2021 Güncelleme 23 Ocak 2021, 07:00
Fenerbahçe’nin transferde son bombası Bernard!

İÇİNDEKİLER

Sezon başında yaptığı bazı transferlerden istediği katkıyı tam olarak alamayan Fenerbahçe devre arasında kanatlarının güçlendirme kararı aldı. Yönetim, gözünü Premier Lig'e çevirdi ve Cenk Tosun'un takım arkadaşı olan Brezilyalı oyuncu Bernard için Everton kulübü ile olan temaslarını sıklaştırdı.




QPR'DAN OSAYİ TEKLİFİ GELDİ
Bernard isminin gündeme gelmesi üzerine ise Fener'in sezon sonu için anlaştığı Osayi Samuel için kulübü QPR'dan, "Yeniden görüşelim" teklifi geldi. Taraflar transferin ocakta bitmesi için görüşecek.



BERNARD SEZON SONUNA KALABİLİR
Fener'in Osayi'nin ocakta takıma katılması için QPR ile anlaşması durumunda Bernard transferi ise sezon sonuna kalacak. Önümüzdeki sezona Bernard-Osayi kanatları ile başlanacak.

SÖZLEŞMESİ 2022'DE BİTİYOR
Fener, Osayi'nin sezon sonuna kalma ihtimali ile Bernard için somut adımlar atmaya devam ediyor. Sözleşmesi 2022'de bitecek olan Bernard için Everton'la temaslar olumlu ilerliyor.



YÖNETİMDEN YOĞUN MESAİ
Fenerbahçe'de yönetim devre arası için yoğun bir mesai harcıyor. Takıma gelecek olan oyuncuların yanı sıra ayrılacak futbolcular ile de ilgili sıkı bir çalışma yürütülüyor. En az 4 oyuncunun ayrılması gündemde.