Fenerbahçe transferi bitirdi! Beşiktaşlı Dorukhan Toköz'e imzayı attırdı

Transfer döneminde fırtına gibi esen Fenerbahçe, bir isimle daha anlaşmaya vardı. Sarı-Laciverliler, adı uzun süredir kulüple anılan Beşiktaşlı Dorukhan Toköz'le anlaşmaya vardı. Beşiktaş'ın 850 bin euroluk teklifini kabul etmeyen Toköz, Fenerbahçe'nin 1,2 milyon euroluk teklifine "evet" dedi.

Giriş Tarihi 23 Ocak 2021, 14:26 Güncelleme 23 Ocak 2021, 14:51
Fenerbahçe transferi bitirdi! Beşiktaşlı Dorukhan Toköz’e imzayı attırdı

İÇİNDEKİLER

Transferde fırtına gibi esen Fenerbahçe bir bomba daha patlattı. Sarı-Lacivertliler sezon sonunda Beşiktaş ile sözleşmesi bitecek olan Dorukhan Toköz'le kesin olarak anlaşmaya vardı.

1,2 MİLYON EUROYA "EVET" DEDİ
TAKVİM transferin ayrıntılarını gün yüzüne çıkardı. Beşiktaş'tan 350 bin euro garanti ücret alan milli futbolcu, Siyah-Beyazlı yönetimin yaptığı 850 bin euroluk teklifi kabul etmedi.

24 yaşındaki yıldız, Beşiktaş'la görüşmelerin tıkanmasının ardından Fenerbahçe ile masaya oturdu. Sportif direktör Emre Belözoğlu ile çok yakın olan Dorukhan'ın Sarı-Lacivertliler'den gelen 1.2 milyon euroluk teklife 'evet' dediği belirtildi.

DORUKHAN, 1 TEMMUZ'DA FENERBAHÇE'YE İMZAYI ATACAK
Yıldız futbolcu Beşiktaş ile sözleşmesinin bitiş tarihi olan 1 Temmuz'da Fenerbahçe'ye 4 yıllık resmi imza atacak.

2018 yılında sadece 150 bin Euro karşılığında Eskişehirspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Dorukhan Toköz kısa sürede müthiş bir performansa imza atarak takımın banko ismi oldu. Milli Takım'a kadar yükselen genç yıldız, geçtiğimiz yıl çok ağır bir sakatlık geçirdi ve yaklaşık 8 ay sahalardan uzak kaldı.

A MİLLİ TAKIM'A KADAR YÜKSELDİ
Beşiktaş formasıyla 54 resmi maça çıkan Dorukhan Toköz 3 gol atarken, 5 de asist yaptı. Genç oyuncu Milli Takım formasını da 8 kez terletirken, 1 gol kaydetti.