Cimbom'da forvet harekatı! Galatasaray Simone Zaza, Tiquinho ve Ali Sowe ile pazarlık masasında

Falcao ve Diagne’den umudu kesen Cimbom’un gündeminde Simone Zaza, Tiquinho ve Ali Sowe var. Yönetim, Terim'in onay verdiği 3 yıldızdan birisine imza attırmak için büyük bir çaba harcıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2021 Güncelleme 23 Ocak 2021, 07:00
Cimbom’da forvet harekatı! Galatasaray Simone Zaza, Tiquinho ve Ali Sowe ile pazarlık masasında

İÇİNDEKİLER



Cimbom ara tranferin bitimine 1 hafta kala müthiş bir harekata start verdi. Diagne ve Falcao'dan ümidi kesen Sarı-Kırmızılılar 3 golcüyle masaya oturdu. Yönetimin hedefindeki isimlerin Torino'dan Simone Zaza, T.Teda'dan Tiquinho ve CSKA Sofya formasını giyen Ali Sowe olduğu öğrenildi.


ZAZA GELMEYİ ÇOK İSTİYOR
Menajer önerisiyle gündeme gelen Simone Zaza'nın sezon sonuna kadar bedelsiz kiralanması gündemde. Bu sezon Serie A'da 9 maça çıkan ve 1 gol atan İtalyan forvet Galatasaray'a transfer olmayı çok istiyor. Aynı şekilde Tiquinho'nun da 6 aylığına kiralanması için girişimler yapılıyor.


TERİM'İN İLK TERCİHİ SOWE
Ancak mecbur kalmadıkça kiralık futbolcu istemediğini söyleyen Fatih Terim'in gözdesinin Sowe olduğu belirtiliyor. Yönetim, CSKA Sofya ile bonservis pazarlığını sürdürüyor. Eğer Sowe olmazsa Zaza ve Tiquinho'dan birisinin kiralanması hedefleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN