Fenerbahçe’in hedefindeki ismi TAKVİM açıklıyor: Asıl bomba Moussa Marega

Ara transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe bir yandan da yeni sezonun planlamasını yapıyor. QPR formasını giyen Samuel Osayi ile anlaşarak önemli bir adım atan Sarı-Lacivertliler’in asıl hedefini TAKVİM açıklıyor. Fener, Porto’nun forveti Moussa Marega’nın peşinde.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2021 Güncelleme 20 Ocak 2021, 07:00
Fenerbahçe’in hedefindeki ismi TAKVİM açıklıyor: Asıl bomba Moussa Marega

İÇİNDEKİLER

Ara transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe bir yandan da yeni sezonun planlamasını yapıyor. QPR formasını giyen Samuel Osayi ile anlaşarak önemli bir adım atan Sarı-Lacivertliler'in asıl hedefini TAKVİM açıklıyor. Fener, Porto'nun forveti Moussa Marega'nın peşinde.

HAZİRAN SONUNDA SERBEST
Sarı-Lacivertli yönetim, sözleşmesi haziran ayında sona erecek olan Mali'li forvetin menajeriyle temasa geçerek transferde ilk adımı attı. Oyuncudan görüşme talebinde bulunuldu.

PORTO'DAN KESİN AYRILIYOR
29 yaşındaki Marega'nın düşük maaş nedeniyle Porto'dan ayrılma kararı aldığı belirtiliyor. Yıldız futbolcunun kariyerine artık başka bir ülkede devam etmek istediği belirtiliyor.

BİRÇOK TAKIM İSTİYOR AMA
Fenerbahçe yönetimi ismi birçok kulüple anılan Marega'yı bitirebilmek için elini çabuk tutma kararı aldı. Hedef, Osayi'de olduğu gibi sezon bitmeden Mali'li golcüye imzayı attırmak.