220 gün sonra formasına kavuşan Galatasaraylı Fernando Muslera'dan itiraf: Dün gece uyuyamadım

Son dakika haberi... Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera geçirdiği sakatlığın ardından 220 gün sonra formasına kavuştu. Maçın ardından konuşan Muslera, "Bu kadar uzun süre sonra sahaya dönünce sanki 15-16 yaşımda ilk maçımı oynayacakmışım gibi heyecanlıydım. Dün gece uyuyamadım." ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 20 Ocak 2021, 22:05 Güncelleme 20 Ocak 2021, 22:29
220 gün sonra formasına kavuşan Galatasaraylı Fernando Muslera’dan itiraf: Dün gece uyuyamadım

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray sahasında Denizlispor'u konuk etti. Karşılaşmayı Galatasaray 6-1 kazandı. Galatasaray'ın golleri Emre Akbaba, Feghouli, Donk, Muhammed (k.k) Belhanda ve Sekidika'dan gelirken, Denizlispor'un tek golünü Tusha kaydetti.

MUSLERA FORMASINA KAVUŞTU
Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera geçirdiği sakatlığın ardından 220 gün sonra formasına kavuştu.

Muslera maçın ardından yayıncı kuruluşa önemli açıklamalarda bulundu.

"HERKESE TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM"
Muslera, sakatlık döneminin zor geçtiğini söylerken, "Sakatlık dönemi oldu ve annemi kaybettim. Zor bir periyod geçirdim. Ailem, hocam, takım arkadaşlarım, herkes yanımdaydı. Hep beraber bugün oynamama karar verdik. Bugün tekrar oynamamın daha iyi olacağını düşündük. Yedi ay sonra tekrar sahalara döndüm. Beklemediğimiz zor bir dönemden çıktık. Bugün güzel bir oyunla tekrar sahalara döndüm. Herkese teşekkür etmek istiyorum" şeklinde konuştu.

"ARDA BÜYÜK KAPTAN, BÜYÜK BİR İNSAN"
Arda Turan'ın kaptanlık pazubendini kendisine vermesiyle ilgili olarak da Muslera, "Arda, gerçekten çok büyük bir kaptan ve çok büyük bir insan. Galatasaray'ın idolü, efsanesi, onun bana jest yapması kaptanlık bandını vermesi beni inanılmaz mutlu etti. Devamlı bana ve tüm takıma destek olan bir kaptan, onun gibi önemli bir insanın, kaptanın bana böyle jest yapması beni inanılmaz mutlu etti." dedi.

"DÜN GECE UYUYAMADIM"
Muslera ayrıca, "Bu kadar uzun süre sonra sahaya dönünce sanki1 5-16 yaşımda ilk maçımı oynayacakmışım gibi heyecanlıydım. Dün gece uyuyamadım. Maçı da güzel bir şekilde bitirdik" ifadelerini kullandı.

ARDA'NIN JESTİ
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, maç önü açıklamalarda bulundu.

Arda'nın Muslera'ya yantığı jesti açıklayan Terim şu ifadeleri kullandı:
Zorunlu değişiklikler bizi zaman zaman sıkıntıya sokuyor. Muslera'nın dönüşü hayırlı olsun. Arda da soyunma odasında kaptanlık bandını çıkartıp kendisine vermiş, onun sevincini yaşıyoruz.