SON DAKİKA: Mesut Özil'den Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran paylaşım

Son dakika haberi! Fenerbahçe'nin resmi sözleşme imzalamak için geri sayıma geçtiği dünyaca ünlü yıldız Mesut Özil'in transferiyle ilgili taraftarı heyecanlandıran gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. En geç pazartesi günü İstanbul'da olması beklenen Özil, Cuma gününe özel bir paylaşımla yine sosyal medyayı salladı. Öte yandan İngliz basınında da Mesut Özil transferinin yankıları sürüyor. Mesut'un "Fenerbahçe, Türkiye'nin Real Madrid'i" açıklaması manşetleri süslerken basın 7 milyon Pound'luk ayrıntının altını çizdi. İşte Özil'in Fenerbahçe transferiyle ilgili son gelişmeler...

Giriş Tarihi 15 Ocak 2021, 13:41 Güncelleme 15 Ocak 2021, 14:10
SON DAKİKA: Mesut Özil’den Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran paylaşım

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de 5 Ocak tarihinde başlayan transfer sezonu sonrası kulüpler transfer girişimlerini hızlandırmış durumda. Transfer tescil döneminin en çok konuşulan ismi ise şüphesiz Fenerbahçe-Mesut Özil flörtü olurken, transfere dair günden güne yeni gelişmeler yaşanmaya da devam ediyor.



Transferde büyük yol kat eden sarı-lacivertlilerde Arsenal cephesinden gelecek haberler beklenirken, Londra ekibinin teknik patronu Mikel Arteta Crystal Palace maçı sonrası kendisine yöneltilen Mesut Özil sorusu sonrası açıklamalarda bulunmuştu.



Arteta açıklamasında "Mesut ile ilgili görüşmeler sürüyor. Görüşmeleri Edu yapıyor ama şu anda elle tutulur bir şey yok" ifadelerini kullanmıştı.


Transferde resmi açıklamanın gelmemesi Arsenal ile süren temaslar olarak gösterilirken, Mesut Özil sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu.


SABIR PAYLAŞIMI
Yıldız oyuncu Özil İslam alemi için kutsal sayılan 'Cuma' günü nedeniyle yaptığı paylaşıma "İman iki yarıdan oluşur; yarısı sabırdır ve yarısı şükürdür" notunu düştü.


Özil'in paylaşımındaki 'sabır' vurgusu dikkat çekerken, bu paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Paylaşımın altında birçok taraftar Özil'e sevgisini belirten mesajlar paylaşırken, yıldız oyuncuyu bir an önce sarı-lacivertli formayla görmeyi istediğini yazdı.

İNGİLİZ BASININDAN BOMBA İDDİA: 70 MİLYON TL'Yİ ALIRSA FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLACAK
F.Bahçe taraftarı Mesut Özil için gelecek haberleri merakla beklerken İngiliz basını Arsenal ile yıldız oyuncu arasındaki süreci anlattı. Özil'in geçtiğimiz gün sosyal medyadan yaptığı açıklamalardaki "F.Bahçe Türkiye'nin Real Madrid'i" yorumlarını bir kez daha sayfalara taşınırken 7 milyon Pound'luk detayın altı çizildi! Oyuncunun kontratının bitmesine 6 ay kalması nedeniyle iki taraf da erken fesih için masaya otururken Mesut'un kalan 7 milyon Pound (70.5 milyon TL) alacağının verilmesi halinde F.Bahçe'ye imzayı atacağı vurgulandı.


MESUT ADIM ADIM YAKLAŞIYOR
Fenerbahçeli taraftarların dört gözle beklediği Mesut Özil transferine gün geçtikçe her zamankinden daha fazla yaklaşıyor.



İngiliz The Sun gazetesi, artık Mesut'un transferinin bitmesinin an meselesi olduğunun altını çizdi. Sezon sonunda bitecek sözleşmesinden doğan hakları olan 7 milyon Pound kazancını almasına çok yaklaştığını ifade etti. Mesut'un ondan sonra İstanbul'un yolunu tutması bekleniyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN