Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı canlı izle! BJK Rize maçı izle! ATV canlı yayın

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı canlı izle ve BJK Rize maçı izle seçenekleri son saatlerin en çok araştırılanları arasında zirvede yer alıyor. Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur maçında Beşiktaş ve Çaykur Rizespor bu akşam karşı karşıya gelecek. Tek maç eleme usulüne göre yapılacak müsabakayı kazanacak takım, çeyrek finale yükselecek. Karşılaşmayı canlı olarak takip edecek olan futbolsever mücadeleye dair detayları merak ediyor. İşte ATV canlı yayın ile BJK Rize maçı izle

Giriş Tarihi 13 Ocak 2021, 20:34 Güncelleme 13 Ocak 2021, 20:34
Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı canlı izle! BJK Rize maçı izle! ATV canlı yayın

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı canlı izle seçeneği futbolseverler tarafından araştırılıyor. Ziraat Türkiye Kupası son 16 maçında Yeni Malatyaspor ve Galatasaray arasından hangi kulübün bir üst tura çıkacağı bugün belli oluyor. Tek maç eleme usulüyle yapılacak Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur maçında kazanan takım çeyrek finalde olacak. Maçı naklen takip etmek isteyenler maçın canlı yayını hakkında araştırmalarını sürdürüyor. İşte ATV canlı yayın ile Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı canlı izle seçeneği

ATV CANLI YAYIN

BEŞİKTAŞ - RİZESPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş - Rizespor maçı 13 Ocak 2021 Çarşamba saat 20.45'te başlayacak. Hakem Sarper Barış Saka'nın yöneteceği karşılaşma ATV kanalından canlı yayınlanacak.

Saka'nın yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve Yusuf Bozdoğan yapacak.

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle bu sezon uygulanan yeni statü gereği son 16 tur mücadelesi, tek maç eleme usulüne göre yapılacak. Karşılaşmayı kazanan takım, çeyrek finale yükselecek.

BEŞİKTAŞ TUR PEŞİNDE

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Beşiktaş, rakibini eleyerek çeyrek final vizesi almak istiyor.

Hafta sonunda Hatayspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak zirve yarışında kayıp yaşayan siyah-beyazlılar, pazar günü oynanacak olan Galatasaray derbisi öncesinde Çaykur Rizespor'u kupada eleyerek moral kazanmak istiyor. Siyah-beyazlı ekipte Mensah'ın sakatlığı bulunuyor. Takımla birlikte çalışmalarını sürdüren Adem Ljajic ve Gökhan Töre'nin oynayıp oynamayacağına ise teknik ekip karar verecek.

Karadeniz ekibinde ise Loic Remy'nin sakatlığı sürüyor. Yıldız oyuncu, bu maçta da takımını yalnız bırakacak.

BEŞİKTAŞ FARKLI KAZANDI

İki ekip geçtiğimiz hafta içinde Süper Lig mücadelesinde Vodafone Park'ta karşı karşıya gelmiş ve Beşiktaş, rakibini 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başarmıştı.

Hafta sonunda Galatasaray ile kritik bir derbiye çıkacak olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Sergen Yalçın bu maçta rotasyona gidebilir. Yoğun maç fikstüründe eldeki bütün oyunculardan maksimum verim almak için formayı adaletli şekilde dağıtan Sergen Yalçın, kupa mücadelesinde de bazı oyuncuları dinlendirecek.

Kalede Ersin'in yerine Utku'ya şans vermesi beklenen Yalçın, hafta sonunda Galatasaray'a karşı cezalı durumda bulunan Welinton'u ise ilk 11'de sahaya sürmeyi planlıyor. Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor'a karşı şu 11'le sahada olması bekleniyor:

Utku - Necip, Welinton, Montero, Rıdvan - Josef, Ghezzal, Dorukhan, Oğuzhan, N'Koudou - Güven Yalçın.