Fatih Terim 4 transfer istiyor ama yönetim çözüm üretemiyor! Galatasaray'da savaş kapıda

Fatih Terim’in Gençlerbirliği maçı sonrasında yaptığı açıklamaların ardından Galatasaray’da tüm gözler transfere çevrildi. Tecrübeli teknik adamın Henry Onyekuru, İrfan Can, Visca ve Mohamed’i istediğini net bir söylemesine rağmen yönetim transferde çözüm üretmekte çok zorlanıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ocak 2021 Güncelleme 12 Ocak 2021, 06:58
Fatih Terim 4 transfer istiyor ama yönetim çözüm üretemiyor! Galatasaray’da savaş kapıda

İÇİNDEKİLER

Fatih Terim'in Gençlerbirliği maçı sonrasında yaptığı açıklamaların ardından Galatasaray'da tüm gözler transfere çevrildi.

Tecrübeli teknik adamın Henry Onyekuru, İrfan Can, Visca ve Mohamed'i istediğini net bir söylemesine rağmen yönetim transferde çözüm üretmekte çok zorlanıyor.

FFP VE LİMİTLER ÇOK ZORLUYOR


Yönetim Finansal Fair Play ve harcama limitleri nedeniyle köşeye sıkışmış durumda. Bu nedenle Başakşehir'e İrfan Can için zorunlu satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapıldı.

TIKANMA NOKTASINA GELDİ


Ayrıca İrfan Can-Luyindama takası da şu anda masada. Mohamed konusunda ise Zamalek'in istediği 5 milyon Euro'luk bonservis bedeli nedeniyle görüşmeler adeta tıkanma noktasına geldi.

KESİN GÖZÜYLE BAKILIYOR!


Eğer kısa sürede transferde beklenen adımlar atılamazsa Fatih Terim ve yönetim arasında yeni bir kriz çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu nedenle Sarı-Kırmızılı yönetimin bu kez hızlı davranması bekleniyor.