Yıldız ismin Fenerbahçe’ye imza atması an meselesi! Mesut Özil'de geri sayım

Fenerbahçe Mesut Özil için gün sayıyor. Sarı-Lacivertliler’in her konuda anlaştığı yıldız oyuncu, Arsenal’le 8 milyon Euro’luk alacağı için masaya oturdu. Tarafların bu konuda orta yolu bulmaya çalıştığı ve Mesut’un bu sorunun çözülmesinin ardından Fener’e imza atacağı öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ocak 2021 Güncelleme 10 Ocak 2021, 06:59
Yıldız ismin Fenerbahçe’ye imza atması an meselesi! Mesut Özil’de geri sayım

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Mesut Özil için gün sayıyor. Sarı-Lacivertliler'in her konuda anlaştığı yıldız oyuncu, Arsenal'le 8 milyon Euro'luk alacağı için masaya oturdu. Tarafların bu konuda orta yolu bulmaya çalıştığı ve Mesut'un bu sorunun çözülmesinin ardından Fener'e imza atacağı öğrenildi.

BONSERVİS ÖDENMEYECEK


Mesut'un ileriye dönük alacağı olan 8 milyon Euro'nun bir kısmını alıp Arsenal'le sözleşmesini feshetmeyi istediği belirtildi. Fenerbahçe ise Mesut için Arsenal'e bonservis ödemeyecek.

ANLAŞMALARI ÇOK YAKIN


Arsenal ile Mesut arasındaki fesih görüşmelerinin de olumlu ilerlediği öğrenildi. Yıldız futbolcunun önümüzdeki hafta içinde Fener'e imza atmak için İstanbul'a gelebileceği iddia edildi.

TARAFTAR SABIRSIZLANIYOR


Fenerbahçe taraftarı da anlaşmaya varılan Mesut Özil'i dört gözle bekliyor. Yıldız futbolcuya mesaj üstüne mesaj gönderiliyor.