Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den flaş transfer açıklaması: İrfan Can, Visca, Onyekuru ve Mohamed...

Son dakika haberi... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Gençlerbirliği 6-0 mağlup ettikleri maçın ardından transfer açıklamasında bulundu. Terim, "İrfan Can'ı, Onyekuru'yu, Muhammet'i istiyoruz. Transfer etmek istediğimiz isimlere Visca da dahil" şeklinde konuştu.

Giriş Tarihi 09 Ocak 2021, 21:46 Güncelleme 09 Ocak 2021, 22:20
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’den flaş transfer açıklaması: İrfan Can, Visca, Onyekuru ve Mohamed...

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray sahasında Gençlerbirliği'ni konuk etti. Karşılaşma 6-0 sona erdi. Galatasaray'ın golleri Belhanda (3) Diaegne, Oğulcan ve Babel'den geldi.

TRANSFERDE İSTEDİĞİ İSİMLERİ TEK TEK SAYDI
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Gençlerbirliği 6-0 mağlup ettikleri maçın ardından transfer açıklamasında bulundu. Terim, "İrfan Can'ı, Onyekuru'yu, Muhammet'i istiyoruz. Transfer etmek istediğimiz isimlere Visca da dahil" şeklinde konuştu.

Terim'in açıklaması şu şekilde:
Birçok isim çıkıyor, çoğuyla alakamız yok. Listemizi verdik. Galatasaraylıların bilmesini istediğim bir şey var; çok fazla imkanımız var da yapmıyoruz gibi bir şey yok. Tam tersi, olmayan imkanları zorlayarak daha iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Evet, İrfan Can'ı, Onyekuru'yu, Mohamed'i istiyoruz. Visca'yı da istiyoruz...

Mısır'da oynayan Mohamed Mustafa'dan bahsediyorum.

Bize rakamsal olarak geri dönecek olan yetenekli oyuncuları almaya çalışıyoruz.

Çok önceden bu isimleri veriyoruz. Benim her söylediğim isim ya alınıyor, ya biz alamıyoruz. Başkalarına scoutluk yapmaktan yorulduk biraz.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN