Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'den flaş Mesut Özil açıklaması: Önemli bir futbolcu

Son dakika haberleri... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Mesut Özil hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı. Terim "Mesut Özil önemli bir isim, önemli bir futbolcu. İsmi de çok büyük bir oyuncu" şeklinde konuştu.

Giriş Tarihi 09 Ocak 2021, 23:22 Güncelleme 09 Ocak 2021, 23:34
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’den flaş Mesut Özil açıklaması: Önemli bir futbolcu

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 18. haftasında Galatasaray sahasında Gençlerbirliği'ni konuk etti.

Karşılaşma 6-0 sona erdi. Galatasaray'ın golleri Belhanda (3) Diaegne, Oğulcan ve Babel'den geldi.

Maçın ardından basın açıklaması yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Mesut Özil hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı.

"İSMİ DE ÇOK BÜYÜK BİR OYUNCU"
Fatih Terim, "Galatasaray'a bir 'Mesut Özil' gelebilir mi?" sorusuna "Mesut Özil önemli bir isim, önemli bir futbolcu. İsmi de çok büyük bir oyuncu. Umarım bize gelen oyuncularımızın da çok büyük işler yapacağını, önemli isimler olacağına da inanıyorum" şeklinde yanıt verdi.

FALCAO AÇIKLAMASI
Terim, Falcao hakkında da dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Falcao bir marka. Talihsizlikler yaşıyor. Ben izin verdim kendisine, İspanya'da tedavi görecek. Hem karakterli bir futbolcu. Hem de iyi bir insan. Futbolculuğuna söyleyecek laf yok. İnanıyorum ki ve biliyorum ki Falcao, herkesten fazla rahatsız faydalı olamadığı için. Bu hesaplamalar hiç doğru değil. Oynadığı, oynamadığı hiç önemli değil. Falcao'yla 45 dakika görüştük. Gerekirse yine bu forma her zaman onundur. Başka bir tasarrufu olursa ona da saygı duyacağız. Falcao, bizim kıymetli oyuncularımızın başındadır oynasa da oynamasa da..." şeklinde konuştu.