Fenerbahçe yeni stoperini birkaç gün içerisinde açıklayacak! Yüzde 70 Sokratis yüzde 30 Jesus

Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte gözlerin çevrildiği Süper Lig ekiplerinden birisi de Fenerbahçe oldu. Başkan Ali Koç, Kasımpaşa maçı sonrasında “Savunmaya takviye yapmamız iyi olabilir” ifadesini kullanmıştı. Sarı-Lacivertli kurmaylar da temaslarını yoğunlaştırmış durumda.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ocak 2021 Güncelleme 06 Ocak 2021, 06:59
Fenerbahçe yeni stoperini birkaç gün içerisinde açıklayacak! Yüzde 70 Sokratis yüzde 30 Jesus

İÇİNDEKİLER

Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte gözlerin çevrildiği Süper Lig ekiplerinden birisi de Fenerbahçe oldu. Başkan Ali Koç, Kasımpaşa maçı sonrasında "Savunmaya takviye yapmamız iyi olabilir" ifadesini kullanmıştı. Sarı-Lacivertli kurmaylar da temaslarını yoğunlaştırmış durumda.

ARSENAL İLE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR


Sportif direktör Emre Belözoğlu geçtiğimiz günlerde hem Sokratis hem de menajeriyle görüşmüş ve büyük oranda anlaşma sağlamıştı. Arsenal ile görüşmeler ise devam ediyor.

FENER BONSERVİSE SICAK DEĞİL


Arsenal'in sözleşmesi haziranda sona erecek olan Sokratis için az da olsa bonservis ücreti talep ettiği ifade ediliyor. Fenerbahçe ise bonservis ödenmesine pek sıcak bakmamıştı.

ARSENAL HER AN PES EDEBİLİR


Eli fazla güçlü olmayan Arsenal'in bonservis ücretinden vazgeçmesi bekleniyor. Bu arada Sokratis'te imzalar atılmazsa Roma kulübü Juan Jesus'u bonservissiz vermeye hazır.