Milli yıldız Zeki Çelik'e İtalyan kancası! Rekor bonservis talebi...

Son dakika haberi... Fransa'nın Lille takımında forma giyen milli yıldız Zeki Çelik'e Roma'nın talip olduğu öğrenildi. Performansıyla dikkatleri üzerine çeken başarılı sağ bek için İtalyan kulübünün Lille ile pazarlık masasına oturduğu öğrenildi.

Giriş Tarihi 05 Ocak 2021, 11:45 Güncelleme 05 Ocak 2021, 11:45
Milli yıldız Zeki Çelik’e İtalyan kancası! Rekor bonservis talebi...

İÇİNDEKİLER

Fransa'nın Lille kulübünde gösterdiği performansla parmak ısırtan Zeki Çelik'e Roma'nın ciddi şekilde talip olduğu belirtildi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Zeki Çelik'i Ocak ayında kadrosuna katmak isteyen Roma'nın Lille ile pazarlık masasına oturduğunu takipçilerine duyurdu.

Lille kulübünün Zeki Çelik için istediği bonservis bedelinin ise 15 milyon euro olduğu ve bu rakam konusunda tarafların görüşme halinde olduğu ve pazarlıkların devam ettiği kaydedildi.

KULÜP BİNASINDA SICAK SAATLER
Roma'da göreve yeni başlayan Genel Menajer Tiago Pinto'nun kulübün Ocak ayındaki transfer planlaması için bugünlerde kulüp binasında olduğu belirtiliyor.

Lille'de 2023'e kadar sözleşmesi olan Zeki Çelik, 2018 yazında TFF 1. Lig kulübü İstanbulspor'dan Lille'e 2.5 milyon euroya transfer edilmişti. Zeki Çelik bu sezon Lille formasıyla Ligue 1 ve UEFA Avrupa Ligi'nde toplam 15 maça çıkarken 2 gol ve 2 asistlik katkı verdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN