Cimbom yeni yıldaki ilk maçında Antalya ile berabere kaldı

Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında sahasında Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Galatasaray'da Emre Kılınç 51. dakikada kırımızı kart görerek oyun dışı kaldı. Falcao da 77. dakikada sakatlandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ocak 2021 Güncelleme 03 Ocak 2021, 06:58
Cimbom yeni yıldaki ilk maçında Antalya ile berabere kaldı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Antalya ile evinde golsüz berabere kaldı. 11. dakikada Belhanda'nın ceza sahası dışından şutunu Boffin mükemmel kurtardı. Galatasaray rakibi karşısında ilk yarıda topa yüzde 67 sahip oldu. Tek kale maç oynadı ancak golü bulamadı.

AMİLTON'A ARKADAN VURDU!


46'da Oğulcan ceza sahası içinden vurdu. Ancak çerçeveyi tutturamadı. 50'de Galatasaray'da Emre Kılınç, Amilton'a arkadan yaptığı faul sonrası direkt kırmızı kartla oyundan atıldı.

OĞULCAN GOLE ÇOK YAKLAŞTI


77'de Arda'nın ortasına dokunan Oğulcan, kaleci Boffin'i geçemedi. 79'da Amilton kendi sahasından ok gibi fırladı! Okan ile karşı karşıya kalacakken araya Marcao girdi.

DONK'UN KAFASI AZ FARKLA


90'da Saracchi'nin ortasına Kerem dokundu. Naldo araya girerek golü önledi. Dakikalar 90+8'de Saracchi'nin ortasında Donk'un kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı.

EVİNDE 5 YIL SONRA PUAN KAYBETTİ!


Galatasaray, Kasım 2015'teki 3-3'lük maçtan bu yana ilk kez Antalyaspor'u konuk ettiği bir Süper Lig karşılaşmasında puan kaybetti. Aslan 5 yıl sonra Akdeniz ekibine puan verdi.