Galatasaray’ın nasıl şampiyon olduğunu herkes biliyor! Karanlık mevzusuyla başlayan savaş büyüyor

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki kavga büyüyor. Galatasaray’ın B.Şehir maçı sonrası hakem kararlarına tepki göstererek yaptığı açıklamalar ortalığı sarsarken 2 taraf Fatih Terim’e verilen 5 maçlık ceza için sosyal medyada birbirine girmişti. Fenerbahçeli yöneticilerden Metin Sipahioğlu ise G.Saray'ın 4 yıl arka arkaya kazandığı şampiyonluklarla ilgili olarak, "O şampiyonlukların nasıl yaşandığı net şekilde aydınlandı" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Aralık 2020 Güncelleme 27 Aralık 2020, 06:59
Galatasaray’ın nasıl şampiyon olduğunu herkes biliyor! Karanlık mevzusuyla başlayan savaş büyüyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki kavga büyüyor. Galatasaray'ın B.Şehir maçı sonrası hakem kararlarına tepki göstererek yaptığı açıklamalar ortalığı sarsarken 2 taraf Fatih Terim'e verilen 5 maçlık ceza için sosyal medyada birbirine girmişti.

NET BİR ŞEKİLDE AYDINLANDI


Fenerbahçeli yöneticilerden Metin Sipahioğlu ise G.Saray'ın 4 yıl arka arkaya kazandığı şampiyonluklarla ilgili olarak, "O şampiyonlukların nasıl yaşandığı net şekilde aydınlandı" dedi.

HERKES BUNU ÇOK İYİ BİLİYOR


Tüm Türkiye'nin G.Saray'ın şampiyonlukları nasıl kazandığını iyi bildiğini vurgulayarak, "O günün şartlarına geldiğimizde rakibimiz öyle ya da böyle 4 yıl üst üste şampiyon olmuştu" dedi.

HEP DESTEK TAM DESTEK VERELİM


Fenerbahçeli
yöneticilerden Metin Sipahioğlu hizmet için görevde olduklarını söyledi. Sarı-Lacivertli idareci, "Bu bir bayrak yarışıdır. Camiamızdan tek ricamız şu 4-5 ay tüm branşlarda oyuncu gruplarımıza hep destek tam destek verelim. Performanslarını maksimize edelim. Eğer ille de eleştireceksek bu eleştirileri sezon sonuna bırakalım. Biz eleştirelim, bazı odaklar bize saldırsın,biz bunların hepsine göğüs gereriz." ifadesini kullandı.

ÇOK FARKLI İTTİFAKLAR VAR


Spor
dünyasında çok fazla ittifak olduğunu söyleyen Sipahioğlu, "Bu kirli düzenle mücadele edeceğiz" dedi.