Fatih Terim TAHKİM'e antikor testini delil olarak sunacak

Maç sonrası sahaya girdiği için 2 maç ceza alan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Tahkim’e “Tribünde test yaptırmayan 100 kişi vardı. Sağlığım için sahaya girip stattan çıktım” diyecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Aralık 2020 Güncelleme 26 Aralık 2020, 06:57
Fatih Terim TAHKİM’e antikor testini delil olarak sunacak

İÇİNDEKİLER



PFDK'dan 5 maç ceza alan Fatih Terim gelecek hafta Tahkim'e duruşmalı savunma verecek. Tecrübeli hocanın sadece, maç sonrası sahaya girdiği için verilen 2 maçlık cezaya itiraz edeceği öğrenildi. Terim'in savunmasının ayrıntılarına TAKVİM ulaştı. Sağlığı için büyük bir risk

SAĞLIĞI İÇİN BÜYÜK BİR RİSK
TERİM tribündeki 100'e yakın Covid-19 testi yaptırmamış kişinin arasından geçmenin sağlığı açısından riskli olacağı için saha kenarına inerek soyunma odasına gittiğini söyleyecek.


ANTİKOR ÜRETME SÜRESİ BİTTİ
67 yaşındaki teknik adam ayrıca antikor üretme süresinin bittiğine dair doktor raporunu da Tahkim Kurulu'na sunacak. Terim 5 maçlık cezasının 3 maça inmesini kuruldan talep edecek.


ÖĞRETMENOĞLU DA ÇAĞRILABİLİR!
TAHKİM'in Fatih Terim'i oyundan atan hakem Mustafa Öğretmenoğlu ile de yüz yüze görüşeceği ve yaşananları bir daha dinleyeceği belirtiliyor.


ŞİMDİ DE CEZA KAVGASI
Geçtiğimiz
gün hakem hataları nedeniyle sosyal medyada adeta birbirine giren Fenerbahçeli ve Galatasaraylı taraftarlar arasında yeni bir savaş çıktı. Bu kez savaşın nedeni ise Fatih Terim'e verilen 5 maçlık ceza. Fenerbahçeli taraftarlar PDFK'ya tepki gösterip Terim'e an az 8 maç ceza verilmesi gerektiğini savundu. Cezaya büyük tepki gösteren Galatasaraylılar ise, "Ortada emsal kararlar var. Ama Terim'e gelince ceza yağdırıyolar" dedi.

Twitter;

Yine bir klasik: Fatih Terim'in yaptığı yanına kar olarak kaldı!

PFDK biraz daha zorlasa işi 1 maça bağlayıp olayı kapatacakmış

Başkalarına gelince para cezası, Terim'e gelince 5 maç. Ne güzel!

Bu ülkede kurallar konu sadece Fatih Terim olunca mı uygulanıyor!