Arda Turan Galatasaray’da yeniden doğdu

Arda Turan futbol hayatının 2. baharını yaşıyor. Başakşehir’de dibe vuran Arda Turan’ı yakın arkadaşları Burak Yılmaz ve Emre Belözoğlu etkiledi. Arkadaşlarının sözünü dinleyen Arda Turan, ‘’Benim hikayem de Galatasaray’da bitmeli’’ diyerek yuvasına dönmeye karar verdi.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Arda Turan Galatasaray’da yeniden doğdu

Arda Turan futbol hayatının 2. baharını yaşıyor. Başakşehir'de dibe vuran Arda Turan'ı yakın arkadaşları Burak Yılmaz ve Emre Belözoğlu etkiledi. Arkadaşlarının sözünü dinleyen Arda Turan, ''Benim hikayem de Galatasaray'da bitmeli'' diyerek yuvasına dönmeye karar verdi.

Arda Turan Galatasaray’da yeniden doğdu-1

ELİNİ ÖPTÜ BUZLARI ERİTTİ

Arda Turan Galatasaray’da yeniden doğdu-2
Önce bir G.Saray-Başakşehir maçı öncesi Terim'in yayına giderek elini öptü, buzları eritti. Brezilya ve Arjantin'den gelen teklifleri geri çevirdi ve 6 ay G.Saray'dan gelecek haberi bekledi.

FEGHOULİ VE BELHANDA'YI KAZANDI

Arda Turan Galatasaray’da yeniden doğdu-3
75 kiloya indi. Bu Atletico'daki kilosuydu. Performansıyla Terim'i mahcup etmedi. Kaptanlığını kabul ettirdi Belhanda ve Feghouli'yi de kazandı.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler