Galatasaray'dan sözleşmesi bitecek olan oyuncularına mesaj: İyi oynayın imzayı atın

Galatasaray, Arda Turan, Ryan Donk, Fernando Muslera, Ömer Bayram, Belhanda, Martin Linnes, Şener, Emre Taşdemir ve Emre Akbaba ile sezon sonu masaya oturacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Aralık 2020 Güncelleme 21 Aralık 2020, 07:01
Galatasaray’dan sözleşmesi bitecek olan oyuncularına mesaj: İyi oynayın imzayı atın

İÇİNDEKİLER



Galatasaray'ın Karagümrük ile oynadığı maçta aldığı mağlubiyet yönetimi farklı bir karara itti. Daha önce sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 9 oyuncuyla masaya oturmayı planlayan yönetim, Fatih Terim'den de aldığı görüş doğrultusunda bu işi sezon sonuna bırakma kararı aldı.


9 OYUNCUNUN DURUMU BELİRSİZ
Cimbom'da sezon sonunda Arda Turan, Ryan Donk, Muslera, Ömer Bayram, Younes Belhanda, Martin Linnes, Şener Özbayraklı, Emre Taşdemir ve Emre Akbaba'nın sözleşmesi sona eriyor.


İYİ OYNAYAN TAKIMDA KALACAK
Yönetim daha aldığı kararda geri adım atarak futbolculara, "İyi oynayın imzayı atın" mesajı gönderdi. Buna göre kalan süreç içinde iyi performans gösterenlerle devam edilecek.

KİRALIKLAR DA BİLMECE GİBİ
Etebo ve Saracchi gibi kiralık oynayan oyuncuların durumu da performansa bağlı. Başarılı olanlar için yönetim kulüplerine teklifte bulunacak.

PERFORMANSLARI BELİRLEYECEK
G.Saray'da sözleşmesi biten oyuncuların durumları performansına bağlı.


MUSLERA İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Sakatlığı nedeniyle takımından uzak kalan Muslera artık gün sayıyor. Uruguaylı file bekçisinin en geç 1 ay içinde takıma katılması planlanıyor