Fenerbahçe'nin Gaziantep FK kamp kadrosu belli oldu: Diego Perotti, Samatta ve Valencia yok

Süper Lig'in 13. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'nin kamp kadrosunu duyurdu. Sarı lacivertli ekibin kafilesinde Diego Perotti, Samatta ve Valencia yer almazken, Jose Ernesto Sosa ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte Fenerbahçe'nin Gaziantep FK maçı kamp kadrosu...

Giriş Tarihi 18 Aralık 2020, 17:31 Güncelleme 18 Aralık 2020, 17:57
Fenerbahçe’nin Gaziantep FK kamp kadrosu belli oldu: Diego Perotti, Samatta ve Valencia yok

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 13. haftasında Gaziantep FK'ya konuk olacak Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu. Sarı-lacivertli takımın kafilesinde Perotti, Valencia, Tolga Ciğerci, Samatta, Lemos, Altay Bayındır yer almadı.

İşte Fenerbahçe'nin kamp kadrosu...




FENERBAHÇE, GAZİANTEP FK MAÇININ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI
Süper Lig'in 13. haftasında yarın Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarını tamamladı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Erol Bulut yönetimindeki antrenman ısınma ve çabukluk çalışmasıyla başladı.

Daha sonra üç gruba ayrılan sarı-lacivertli futbolcular, 5'e 2 pas ve top kapma antrenmanı gerçekleştirdi. Dar alanda çift kale maçla devam eden idman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.

Jose Sosa takımla birlikte çalışırken; Diego Perotti, Enner Valencia, Mbwana Samatta ve Mauricio Lemos özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Tolga Ciğerci'nin ise tedavisine devam edildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN