Kasımpaşa 3-2 Denizlispor | Süper Lig maçları

Süper Lig'de 12. haftanın açılış maçında Kasımpaşa sahasında Denizlispor'u ağırladı. Ev sahibi takım mücadeleden 3-2'lik skorla galip ayrıldı ve puanını 18'e çıkardı. Konuk Denizlispor ise bu mağlubiyetin ardından 6 puanda kaldı. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nın ev sahipliği yaptığı mücadeleyi Ramazan Keleş yönetti.

Giriş Tarihi 11 Aralık 2020, 19:27 Güncelleme 11 Aralık 2020, 21:24
Kasımpaşa 3-2 Denizlispor | Süper Lig maçları

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de 12. haftanın açılış maçında Kasımpaşa ile Denizlispor kozlarını paylaştı. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Kasımpaşa 3-2'lik skorla kazandı.

Lacivert-beyazlılara üç puanı getiren golleri 36'da Mustafa Yumlu (k.k.), 42'de Fode Koita ve 51'de Kevin Varga kaydetti.

Horozlar'ın sayıları ise 39. dakikada Recep Niyaz ve 90+2. dakikada Rodallega'dan (pen.) geldi.

Kasımpaşa bu sonuçla puanını 18'e çıkarıp maç fazlasıyla 6. sıraya tırmandı. Galibiyet hasreti 6 maça çıkan ve bu süreçte 5. yenilgisini alan Denizlispor ise 6 puanla 20. sırada kaldı.

KASIMPAŞA REKORUNU EGALE ETTİ

Kasımpaşa, bu sonucun ardından 1963'ten sonra ilk kez evinde 13 maçlık yenilmezlik serisi yaşadı ve kulüp rekorunu egale etti.

MAÇTAN DAKİKALAR

17'nci dakikada kaleci Cenk'in uzaklaştırmak istediği top kısa düştü. Sağ kanatta topla buluşan Hajradinovic, ceza sahasına girdikten sonra sağ çaprazdan şutunu çekti. Meşin yuvarlak, kaleci Cenk'te kaldı.

36'ncı dakikada Hajradinovic'in pasıyla sol kanatta hareketlenen Yusuf Erdoğan, yerden içeri çevirdi. Ceza sahası içindeki Koita'nın vuruşunda top ağlara gitti: 1-0.

39'uncu dakikada Denizlispor beraberliği yakaladı. Bergdich'in kullandığı serbest vuruşta Sagal kafayla indirdi. Ceza sahası içinde topu önünde bulan Recep Niyaz, kaleci Ramazan'ı çalımladıktan sonra topu ağlarla buluşturdu: 1-1.

42'nci dakikada Denizlispor'un çıkarken yaptığı top kaybında Sadiku sağ kanattaki Varga'yı gördü. Varga'nın ortasında ceza sahası içindeki Fode Koita kafa vuruşuyla topu ağlara gitti: 2-1.

45+3'üncü dakikada sağ kanattan gelişen Denizlispor atağında Rodallaga'nın ortasında Sagal'a çarpan top kaleye yöneldi. Üst direkten dönen top oyun alanına geri döndü ve kaleci Ramazan topun sahibi oldu.