Menajerler Galatasaray'a Zamalek’te oynayan 23 yaşındaki Mostafa Mohamed’i önerdi

Galatasaray'a sürpriz öneri. Sarı- Kırmızılılar devre arası için transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yönetim büyük bir gizlilik içinde çalışmalarına devam ederken menajerlerin Cimbom’a Mısırlı forvet Mostafa Mohamed’i teklif ettiği gelen bilgiler arasında.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2020 Güncelleme 10 Aralık 2020, 07:00
Menajerler Galatasaray’a Zamalek’te oynayan 23 yaşındaki Mostafa Mohamed’i önerdi

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'a sürpriz öneri. Sarı- Kırmızılılar devre arası için transfer çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Yönetim büyük bir gizlilik içinde çalışmalarına devam ederken menajerlerin Cimbom'a Mısırlı forvet Mostafa Mohamed'i teklif ettiği gelen bilgiler arasında.

SÜRATLİ VE YIRTICI BİR OYUNCU


Mısır Ligi ekiplerinden Zamalek'te forma giyen 23 yaşındaki yıldızın süratli ve yırtıcı bir golcü olduğu öğrenilirken bu oyuncunun birçok kulüp tarafından izlendiği belirlendi.

43 RESMİ MAÇTA 20 GOL


Futbola Zamalek'te başlayan Mohamed geçtiğimiz sezon 43 resmi karşılaşmada 20 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi. Mısırlı oyuncu takımının en önemli yıldızlarından biri.

FATİH TERİM'LE GÖRÜŞÜLECEK


Galatasaray Yönetimi'nin Mohamed için, Teknik Direktör Fatih Terim'in görüşüne başvuracağı öne sürüldü. Terim'in de onay vermesi durumunda bu transferin bitirilmesi bekleniyor.