Galatasaray'da Falcao krizi! Devre arasında yolcu

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla kadroya katılan ancak yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü isteneni veremeyen Falcao, bu sezona da iyi başlamasına rağmen yaşadığı sakatlığın ardından 40 gündür takımından uzak kaldı. Kolombiyalı futbolcunun devre arasında Galatasaray'dan ayrılmayı planladığı ve bu yüzden sakatlığını bahane ederek kendisini riske atmak istemediği iddia edildi.

Giriş Tarihi 03 Aralık 2020, 13:20 Güncelleme 03 Aralık 2020, 13:26
Galatasaray’da Falcao krizi! Devre arasında yolcu

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın büyük umutlarla kadrosuna kattığı Radamel Falcao kendisinden bekleneni bir türlü veremedi. Kolombiyalı santrfor sakatlıklardan yakasını kurtaramazken birçok maçta formasından uzak kaldı.

Hürriyet'in haberine göre, sarı kırmızılı ekipte sakatlığı sebebiyle formasından uzak olan Radamel Falcao'nun yılan hikayesine dönen geleceği netleşmeye başladı.

KENDİNİ RİSKE ATMAK İSTEMİYOR!
Kolombiyalı futbolcunun devre arasında takımdan ayrılmayı planladığı ve bu sebeple kendini riske atmamak adına oynamadığı ifade edildi.

40 GÜNDÜR KAYIPLARDA!
24 Ekim'deki Erzurum maçında sakatlanan Falcao, o günden bu yana takımla çalışmadı. Adalesinde orta derecede zorlanma tespit edilen Falcao için ön görülen tedavi süresi 2 ila 3 hafta idi.

Ancak aradan tam 40 gün geçti! Rize maçında kadroda olması beklenen Falcao, halen takımla çalışmalara başlamadı.

YENİ ADRESİ INTER MIAMI!
Takımdan ayrılmayı kafasına koyan Radamel Falcao'nun yeni adresinin David Beckham'ın da ortakları arasında bulunduğu MLS ekibi Inter Miami olduğu belirtildi.

ABD'ye transfer olması beklenen Falcao bu nedenle kendini riske atmak istemiyor, 2 kat fazla sakınıyor. Yüksek maliyeti nedeniyle ocakta Falcao'nun ayrılığı yüksek olasılık gözüküyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN