Mick Schumacher kimdir, kaç yaşında? Mick Schumacher Haas takımıyla anlaştı!

Mick Schumacher kimdir kaç yaşında? Formula 1 efsanesi Michael Schumacher’in oğlu Mick Schumacher babasının yolundan giderek pistlerde yerini alacak. Genç pilotun Haas takımıyla anlaştığı açıklandı. Peki, Mick Schumacher kimdir, kaç yaşında? İşte genç pilot hakkında merak edilenler…

Giriş Tarihi 02 Aralık 2020, 12:19 Güncelleme 02 Aralık 2020, 12:19
Mick Schumacher kimdir, kaç yaşında? Mick Schumacher Haas takımıyla anlaştı!

İÇİNDEKİLER

Mick Schumacher kimdir, kaç yaşında? Genç Formula 1 pilotu Mick Schumacher'in kim olduğu merak edilmeye başlandı. Efsane Formula 1 yarışçısı Michael Schumacher'in oğlu Mick Schumacher pistlerde yerini alacak. Genç pilotun Haas takımıyla anlaştığı duyuruldu.

MICK SCHUMACHER KİMDİR?

Yarış otomobilinde yazan "Schumacher" ismi, motor sporları hayranlarının heyecanlanması için yeterli. Ancak bu araç efsane pilot Michael Schumacher'in oğlu Mick'e ait.

Babasının izinden giden 21 yaşındaki pilot, hafta sonunda önemli bir eşiği atlamaya hazırlanıyor.

Formula 1'den önceki son durak olan Formula 2'de şampiyonluğa çok yaklaşan Schumacher, Bahreyn'deki yarışa 22 puanlık avantajla çıkacak.

"Şu anda tahmin yapmak zor. Önümüzde hala 96 puan var ve 6 pilotun şampiyonluk şansı bulunuyor. Şu anda kartlar açık. Tek amacım gelişmeye devam etmek ve yeni şeyler öğrenmek."

Formula 2'de bu sezon 10 kez podyuma çıkan Alman pilot, Formula 1 hedefine çok yakın.