Derbi haftası geldi çattı tüm gözler Fenerbahçe-Beşiktaş maçında olacak! İşte Erol Bulut ve Sergen Yalçın'ın muhtemel 11'i...

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş'ta kritik maçın hazırlıkları devam ediyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda gelen galibiyetle moral depolayan Fenerbahçe derbiye hazır. Öte yandan Beşiktaş'da özellikle koronavirüse yakalanan futbolculardan iyi haberler geliyor. Koronavirüsü atlatan futbolcular siyah-beyazlılarda kadroda olacak. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut ve Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın derbi 11'leri belli olmaya başladı. İşte Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin muhtemel 11'leri...

Giriş Tarihi 25 Kasım 2020, 12:13 Güncelleme 25 Kasım 2020, 12:29
Derbi haftası geldi çattı tüm gözler Fenerbahçe-Beşiktaş maçında olacak! İşte Erol Bulut ve Sergen Yalçın’ın muhtemel 11’i...

İÇİNDEKİLER

Derbi haftası geldi çattı tüm gözler Fenerbahçe-Beşiktaş maçında olacak! İşte Erol Bulut ve Sergen Yalçın'ın muhtemel 11'i... Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş dev derbide karşı karşıya gelecek.

KORONAVİRÜSÜ ATLATANLAR 11'E DÖNÜYOR

Geçtiğimiz günleri koronavirüs vakalarıyla geçiren siyah-beyazlılarda karantina süresi biten futbolcuların ardından Sergen Hoca'nın kadro kurma konusunda eli güçlendi.

Rosier, Oğuzhan Özyakup ve N'Sakala'nın karantina sürecinin ardından takıma dönmesi beklenirken, Koronavirüsü atlatan Welinton sakatlığından dolayı Vida ise koronavirüs karantinası nedeniyle forma giyemeyecek.

Sol bekte N'Sakala ve Rıdvan konusunda kararsız kalan Sergen Yalçın'ın maç kondisyonu nedeniyle Rıdvan'ı bir adım önde gördüğü öğrenildi. Kart cezalısı Ersin Destanoğlu'nun yerine ise Utku Yuvakuran görev alacak.

Sergen Yalçın'ın muhtemel 11'i: Utku, Rosier, Necip, Montero, Rıdvan, Atiba, Josef, Ghezzal, Mensah, Larin, Aboubakar

FENERBAHÇE'DE SORUN SAĞ BEK

Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Nazım Sangare, Tolga Ciğerci ve Harun Tekin'in maç kadrosunda olması mümkün gözükmüyor. Öte yandan siyah-beyazlılara karşı forma giymek için çalışmalarını sürdüren Gökhan Gönül'ün durumu belirsizliğini korurken oynayamaması durumunda ise Gençlerbirliği maçında olduğu gibi sağ bekte Lemos'un forma giymesi bekleniyor.

Erol Bulut'un orta sahada Ozan Tufan, Gustavo ve Sosa'ya şans vereceği öğrenilirken Mert Hakan Yandaş'ın ise hamle oyuncusu olarak kullanılacağı belirtildi. Genç hocanın santrfor mevkinde ise bu kez Gençlerbirliği maçının aksine Samatta'ya şans vereceği kaydedildi.

Erol Bulut'un muhtemel 11'i: Altay, Lemos, Tisserand, Serdar, Caner, Sosa, Gustavo, Pelkas, Ozan, Perotti, Samatta