Medipol Başakşehir'in yer aldığı Şampiyonlar Ligi'nde H Grubu'nda işler karıştı! İşte son durum

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Medipol Başakşehir'in yer aldığı H Grubu'nda 3. hafta maçları tamamlanırken, ortaya ilginç sonuçlar çıktı. Manchester United'ı 2-1 yenerek gruptaki ilk galibiyetini alan temsilcimiz Başakşehir, 3 puanla son sırada bulunuyor. H Grubu'nun diğer maçında ise Old Trafford'da Manchester United'tan 5 gol yiyen Red Bull Leipzig, Paris Saint Germain'i 2-1 yenerek sürpriz sonuca imza attı. İşte Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda son durum...

Giriş Tarihi 05 Kasım 2020, 10:58 Güncelleme 05 Kasım 2020, 10:58
Medipol Başakşehir’in yer aldığı Şampiyonlar Ligi’nde H Grubu’nda işler karıştı! İşte son durum

İÇİNDEKİLER

Leipzig ve PSG maçlarını kaybeden ve umutlarını yitirmek üzere olan Başakşehir, Manchester United karşısında aldığı galibiyetle adeta yeniden ayağa kalktı. Demba Ba ve Visca'nın golleriyle Kırmızı Şeytanlar'ı 2-1 yenen turuncu-lacivertliler, 3 puanla tanışmış oldu.

H grubundaki bir diğer karşılaşmada ise Alman ekibi Leipzig, Fransız devi PSG'yi 2-1 mağlup ederek puanını 6'ya yükseltti.

LİDER YİNE MANU

Bu sonuçların ardından 6 puanı bulunan ManU liderliğini sürdürürken, aynı puanlı Leipzig 2., 3'er puanı bulunan PSG ile Başakşehir ise 3 ve 4. sırada yer aldı.

MANU DEPLASMANINA GİDİYORUZ

Temsilcimiz, bir sonraki maçta 24 Kasım Salı günü deplasmanda Manchester United ile karşı karşıya gelecek. PSG ise sahasında Leipzig'i konuk edecek.