Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut: Onlara Kadıköy’ü hissettirin

Dün futbolcularıyla toplantı yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut,“Taraftarımız olmayacak ama rakibimize baskı ve önde yapacağımız presle Kadıköy’de oynadıklarını hissettirin. Tüm enerjimiz sahada olmalı” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2020 Güncelleme 25 Ekim 2020, 06:58
Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut: Onlara Kadıköy’ü hissettirin

İÇİNDEKİLER



Süper Lig'de son 2 maçını kazanarak moral bulan Fenerbahçe, dün akşam saatlerinde yaptığı taktik çalışma ile Trabzonspor derbisinin hazırlıklanı tamamladı ve Can Bartu Tesisleri'nde kampa girdi. Antrenman öncesinde teknik patron Erol Bulut futbolcularıyla bir toplantı yaptı.



ENERJİMİZ SAHADA OLMALI...
Derbinin seyircisiz oynanacağını hatırlan Bulut, "Taraftarımız yok ama baskı ve önde yapacağımız presle Trabzon'a Kadıköy'ü hissettirmeliyiz. Tüm enerjimiz sahada olmalı" dedi.

SAKİN KALMAMIZ GEREKİYOR
Trabzon'un kapandığı anlarda panik yapılmamasını isteyen Bulut, "Sonuçta bir derbi maç. Gol gecikebilir. Bu bizi paniğe ve hataya sürüklememeli. Sakin kalmayı başarmalıyız" ifadesini kullandı.



PRESİ OZAN TUFAN BAŞLATACAK
Derbide forvet arkası pozisyonda oynayacak olan Ozan Tufan'a presi başlatma görevi verildi. Bulut, "Top rakipteyken 4-4-2'ye döneceğiz. Önde Ozan ve Samatta pres gücümüz olacak" dedi.

FENERBAHÇE MAÇA HAZIR
Fenerbahçe Trabzonspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik Direktör Erol Bulut yöetimindeki idmanda oyuncuların hırsı dikkat çekti.