El Clasico hangi kanalda? Barcelona Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta?

Barcelona Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta? El Clasico hangi kanalda? Dünyada sonucu merakla beklenen karşılaşmalardan birisi olan Barcelona Real Madrid derbisi için heyecan dorukta. Bu dev maçı izlemek isteyen futbol severler Barcelona Real Madrid maçı hangi kanalda şifresiz mi gibi sorulara yanıt arıyor. La Liga'nın iki dev ekibinin randevusu El Clasico olarak biliniyor ve milyonlarca kişi tarafından izleniyor. Peki, El Clasico saat kaçta hangi kanalda?

Giriş Tarihi 24 Ekim 2020, 16:07 Güncelleme 24 Ekim 2020, 16:08
El Clasico hangi kanalda? Barcelona Real Madrid maçı hangi kanalda saat kaçta?

İÇİNDEKİLER

Barcelona Real Madrid maçı hangi kanalda? Barcelona Real Madrid maçı saat kaçta? El Clasico'yu canlı izlemek isteyen futbol severler Barcelona Real Madrid maçının saat ve yayıncı bilgilerini araştırıyor. La Liga'nın dev derbisi ülkemizde de yakından takip ediliyor. Peki, Barcelona Real Madrid maçı hangi kanalda? İşte yanıtı!

BARCELON REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

Dev derbi bugün saat 17:00'de başlayacak ve Smart Spor platformundan canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı izlemek için D-Smart aboneliğinizin bulunması gerekiyor.

MUHTEMEL 11'LER

Barcelona: Neto, Dest, Pique, Lenglet, Roberto, Busquets, Pjanic, Coutinho, Griezmann, Fati, Messi

Real Madrid: Courtois, Mendy, Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Vazquez, Isco, Benzema

İLK KEZ SEYİRCİSİZ OYNANACAK

Her iki takım da ligdeki son maçlarını kaybederken, Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında Macar Ferencravos'u 5-1 mağlup eden Barcelona, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımına 3-2 yenilen Real Madrid'e göre daha moralli durumda.

Teknik direktör Zinedine Zidane'ın takımı Real Madrid, Nou Camp Stadı'nda son 4 maçtır (3 beraberlik, 1 mağlubiyet) kazanamıyor.

REKORLARIN ADAMI MESSİ

Kaydettiği 26 golle El Clasico tarihinin en golcü ismi olan Messi, dünya futbolunun da en iyi ismi olarak kabul edilirken, Barcelona'nın cumartesi günü en büyük kozu olacak.

26 El Clasico golünün 18'ini La Liga maçlarında atan Messi, ilk olarak Kasım 2005'te bu sahnede boy göstermişti. Messi'nin toplam El Clasico gol sayısı, Real Madrid'in mevcut kadrosunun El CLasico golü sayısıyla eşit.

Barcelona'da rekorların sahibi Messi iken, Real Madrid cephesinde de kaptan Ramos en fazla El Clasico oynayan oyuncu olarak rekoru elinde tutuyor. Real Madrid'in sembol ismi, tüm kulvarlarda oynanan El Clasico'larda 44 kez forma giyerek, Messi'nin 1 maç önünde yer alıyor.