Galatasaray'da 2,5 milyon euroluk tehlike! Fatih Terim kararsız kaldı

Galatasaray'da ilk 5 haftada Falcao ve Diagne'nin beklentileri karşılayamaması nedeniyle Fatih Terim'in ileri uçta Babel'e şans vermek istediği ancak Hollandalı ismin bu sezon 20 maçta oynaması durumunda sözleşmesinin uzayacak olması nedeniyle kararsız kaldığı öğrenildi.

Giriş Tarihi 23 Ekim 2020, 11:10 Güncelleme 23 Ekim 2020, 11:10
Galatasaray’da 2,5 milyon euroluk tehlike! Fatih Terim kararsız kaldı

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da yönetimin büyük bölümünün eleştirdiği Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao'dan Başkan Mustafa Cengiz de desteğini çekti. Alanyaspor maçının ikinci yarısında ileri uçta Falcao yerine Ryan Babel'i tercih eden Fatih Terim ise kararsız kaldı.

Sabah'ta yer alan habere göre Terim, performansını yeterli bulmadığı Falcao'yu ilk 11'den kesmek istiyor ancak Hollandalı'nın sözleşmesindeki opsiyonu da dikkate alıyor.

Bu sezon 20 maçta oynaması halinde sözleşmesi 1 yıl daha uzayacak 33 yaşındaki hücum oyuncusu şu ana kadar 8 maçta forma giydi. Babel'in sözleşmesi uzarsa maaş bütçesini düşürmeye çalışan sarı-kırmızılı kulübün kasasından önümüzdeki sezon en az 2.5 milyon euro çıkacak.

Falcao'dan memnun olmayan Fatih Terim, mali gerçeklerden dolayı Babel tercihinde zorlanıyor. Mbaye Diagne de beklentileri karşılamadığı için Terim'in işi iyice çıkmaza giriyor.