Süper Lig'de son puan durumu, sıralama, gol krallığı ve 6. hafta maçları!

Süper Lig'in 5. haftası dün gece Galatasaray - Alanyaspor maçı ile sona erdi.  Süper Lig'de 5. hafta maçları tamamlanırken, ortaya dikkat çeken bir tablo çıktı. Hangi takım lider, kim ikinci? Gol krallığında son durum ve Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Tranzonspor, Alanyaspor, Başakşehir'in 6. hafta fikstürü ne?  İşte Süper Lig'de 5. hafta sonunda oluşan puan durumu...

Giriş Tarihi 20 Ekim 2020, 10:17 Güncelleme 20 Ekim 2020, 10:32
Süper Lig’de son puan durumu, sıralama, gol krallığı ve 6. hafta maçları!

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 5. haftası, dün oynanan Galatasaray-Alanyaspor ve Gençlerbirliği-Denizlispor maçlarıyla sona erdi. Fenerbahçe ile Başakşehir haftayı 3 puanla kapatırken, Trabzonspor ile Galatasaray ile mağlup oldu. Beşiktaş ise haftayı bay geçti.

Türk Telekom Stadı'nda 90+5. dakikada attığı golle Galatasaray'ı 2-1 mağlup eden Alanyaspor liderliğini korurken, 11 puanlı Fenerbahçe 2. sırada yer aldı. 7 puanda kalan Galatasaray 6. sıraya düşerken, 1 maçı eksik olan Beşiktaş haftayı 18. sırada kapattı.

İşte oluşan puan durumu ve haftanın fikstürü:

SÜPER LİG'DE 5. HAFTA SONUNDA OLUŞAN PUAN DURUMU

Takvim Gazetesini telefonuna indir | Android

Takvim Gazetesini telefonuna indir | App

SÜPER LİG'DE 6. HAFTA FİKSTÜRÜ

Attığı golle Alanya'yı zirveye taşıyan Davidson, toplamda 5. kez rakip fileleri havalandırarak gol krallığı yarışında zirveye yerleşti. Brezilyalı golcünün hemen arkasından 4'er golü bulunan Falcao ile Remy geliyor.

Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü, attığı 4 golün 3'ünü penaltıdan kaydederken, Remy ise Ankaragücü maçında hat-trick yaparak bu sayıya ulaştı.

Davidson - 5 gol
Falcao - 4 gol
Remy - 4 gol
Gamarra - 3 gol
Kravets - 3 gol
Sabo - 3 gol