Leipzig Başakşehir maçı saat kaçta? Şampiyonlar Ligi Leipzig Başakşehir hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Başakşehir turnuvadaki macerasına başlıyor. H Grubu’nda yer alan Başakşehir gruptaki ilk maçında Almanya deplasmanında Leipzig ile karşılaşacak. Bu maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler de Leipzig Başakşehir hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor. Peki, Leipzig Başakşehir maçı saat kaçta? İşte maçla ilgili detaylı bilgiler…

Giriş Tarihi 20 Ekim 2020, 13:13 Güncelleme 20 Ekim 2020, 13:13
Leipzig Başakşehir maçı saat kaçta? Şampiyonlar Ligi Leipzig Başakşehir hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

Leipzig Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi'nde heyecan başlıyor. Temsilcimiz Başakşehir H Grubundaki ilk maçında Almanya ekibi Leipzig ile karşılaşacak. Medipol Başakşehir, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek. Mücadelede İspanya Futbol Federasyonundan Jesus Gil Manzano düdük çalacak.

LEIPZIG BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Bu akşam saat 22:00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Dev sahne açılıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2020-21 sezonu bugün resmen başlıyor. Pandemi sürecinde yaşanan fikstür sıkıntısı nedeniyle ilk kez 20 Ekim'de açılış yapılıyor. Turnuvada bugün TSİ Zenit-C.Brugge ve D.Kiev-Juventus maçları oynanacak. TSİ 22.00'dan itibaren ise Chelsea-Sevilla, Rennes-Krasnodar, Lazio-Dortmund ve Barcelona-Ferencvaros karşılaşmaları yapılacak.

3 eksik

Turuncu-lacivertli takımda 3 eksik bulunuyor. Teknik direktör Okan Buruk, "Chadli, Azubuike ve Hasan Ali yok. Üç sakat oyuncumuz var. . Giuliano'nun maç eksiği var, takıma geç katıldı. Bir aylık bir ara vermişti, yavaş yavaş onu da takım içerisine sokacağız" diye konuştu.
Öte yandan, Başakşehir, dün öğle saatlerinde Almanya'ya ulaştı. Akşam ise maçın yapılacağı RB Arena'da hazırlıklarını tamamlayıp kampa girdi.

LEIPZIG HAKKINDA

RB Leipzig ile Başakşehir, Avrupa kupaları tarihinde ilk kez karşılaşıyor. RB Leipzig daha önce karşılaştığı tek Türk takımı olan Beşiktaş ile 2017/18 Şampiyonlar Ligi gruplarında oynadığı iki maçı da kaybetti. Avrupa kupalarında üçüncü kez Alman takımlarıyla eşleşen İstanbul Başakşehir, daha önceki deneyimlerinde Hoffenheim ve Borussia Mönchengladbach'a rakip olmuştu. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ne ikinci kez katılan RB Leipzig, grubunu lider tamamlayıp yarı finale kadar yükselmeyi başarmıştı. İstanbul Başakşehir, Şampiyonlar Ligi tarihinde mücadele eden altıncı Türk temsilcisi olacak. Daha önceki beş takım arasında ilk maçını kazanan tek ekip Trabzonspor.

2020/21 Şampiyonlar Ligi sezonunda yer alan en genç teknik direktöre sahip olan RB Leipzig, geçen sezon 30 yaş ve üstü oyuncu kullanmayan iki ekipten biriydi. Avrupa Ligi'nde çıktığı son sekiz deplasman maçının beşinden mağlup ayrılan İstanbul Başakşehir, son iki karşılaşmayı üçer gol yiyerek kaybetti.