Son dakika: Atakaş Hatayspor'da 11 futbolcu ve teknik direktör Ömer Erdoğan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı

Son dakika haberi... Atakaş Hatayspor'da, 11 futbolcu, teknik direktör Ömer Erdoğan ve bir kulüp personelinin daha Kovid-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Son dakika: Atakaş Hatayspor'da 11 futbolcu ve teknik direktör Ömer Erdoğan'ın koronavirüs testi pozitif çıktı

Atakaş Hatayspor'da, 11 futbolcu, teknik direktör Ömer Erdoğan ve bir kulüp personelinin daha Kovid-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi.

SAYI 19'A ÇIKTI
Hatayspor'da korona virüs şoku yaşanıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan 2 test sonucunda 6 futbolcusunda korona virüs tespit edilen Hatayspor'da bugün sayı 19'a çıktı.

BUGÜN 11 FUTBOLCU POZİTİF ÇIKTI
Bugün yapılan testler neticesinde 11 futbolcunun yanı sıra 1 kulüp personeli ve Teknik Direktör Ömer Erdoğan'da da bulgular pozitif olarak saptandı.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler