Fenerbahçe'de Perotti tamam gözler Visca’da

Bu sezon 14 transfer yapmasına rağmen kanat oyuncusu takviyesi için büyük uğraş veren Fenerbahçe artık son düzlüğe girdi. Sarı- Lacivertliler uzun bir süredir gündeminde yer alan Diego Perotti’yi imza aşamasına getirdi. Hem Arjantinli yıldız hem de Roma ile anlaşıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2020 Güncelleme 30 Eylül 2020, 06:58
Fenerbahçe’de Perotti tamam gözler Visca’da

İÇİNDEKİLER

Bu sezon 14 transfer yapmasına rağmen kanat oyuncusu takviyesi için büyük uğraş veren Fenerbahçe artık son düzlüğe girdi. Sarı- Lacivertliler uzun bir süredir gündeminde yer alan Diego Perotti'yi imza aşamasına getirdi. Hem Arjantinli yıldız hem de Roma ile anlaşıldı.

BÜYÜK ÇABA HARCANIYOR
Ancak Fenerbahçe'de ilk tercih Perotti değil! Yönetimin gözü kulağı Edin Visca'da. Sarı- Lacivertliler, Başakşehir forması giyen Boşnak yıldızı bitirmek için çaba harcıyor.

VİSCA FENER'İ ÇOK İSTİYOR
Takımdan ayrılma kararı alan Visca, Fenerbahçe formasını giymeyi çok istiyor. Ancak Başakşehir'in 5 milyon Euro'luk talebi şu anda pazarlıkları tıkamış durumda.

İSTANBUL'A ÇAĞRILACAK!
Yönetim kalan 6 günlük süreçte Visca için uğraşacak. Ancak Başakşehir ile bir orta nokta bulunamazsa Perotti hemen İstanbul'a çağrılacak ve imzalar atılacak.