Başkan Büyükekşi: İstifa etmiyoruz! (Yurttan ve dünyadan spor gündemi)

Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, takımın yönetim sorunu olmadığını belirterek, “Çıkan iddialar asılsız. Görevimin başındayım” dedi. Başkan Büyükekşi, “Taraftar desteğine ihtiyacımız var. Her geçen gün taşlar yerine oturacak” ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2020 Güncelleme 22 Eylül 2020, 07:01
Başkan Büyükekşi: İstifa etmiyoruz! Yurttan ve dünyadan spor gündemi

İÇİNDEKİLER

Gaziantep FK Başkanı Mehmet Büyükekşi, takımın yönetim sorunu olmadığını belirterek, "Çıkan iddialar asılsız. Görevimin başındayım" dedi. Başkan Büyükekşi, "Taraftar desteğine ihtiyacımız var. Her geçen gün taşlar yerine oturacak" ifadesini kullandı.

RAKITIC 32 YAŞINDA MİLLİ TAKIMI BIRAKTI
Sevilla'nın Barcelona'dan transfer ettiği Hırvat futbolcu Ivan Rakitic milli takıma veda ettiğini açıkladı. Hırvatistan formasıyla 106 maçta 15 gol atan 32 yaşındaki futbolcu, "Kariyerimdeki en zor karar. 2018 Dünya Kupası finali benim için en unutulmaz andı" diye konuştu.

RAZACK TRAORE'NİN YENİ ADRESİ GİRESUN
Sivasspor'un Burkina Fasolu futbolcusu Abdou Razack Traore, TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor ile anlaşma sağladı. 31 yaşındaki futbolcunun 1 yıllık sözleşme imzaladıktan sonra yeni takımıyla beraber antrenmanlara başlayacağı belirtildi.