İbrahim Seten kimdir, hangi takımlı? Rıdvan Dilmen İbrahim Seten iddiaları ortalığı karıştırdı!

İbrahim Seten kimdir? İbrahim Seten kaç yaşında hangi takımlı! Rıdvan Dilmen İbrahim Seten hakkında söylediği sözler Türk spor medyasına bomba gibi düştü. Fenerbahçe efsanesi ve yıllardır yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, dün gece NTV canlı yayınında İbrahim Seten hakkında önemli bilgiler verdi. Dilmen'in açıklamalarının ardından İbrahim Seten kimdir sorusuna arama motorlarında yanıt aranıyor. İşte, İbrahim Seten hakkında merak edilen son bilgiler...

Giriş Tarihi 22 Eylül 2020, 12:01 Güncelleme 22 Eylül 2020, 12:03
İbrahim Seten kimdir, hangi takımlı? Rıdvan Dilmen İbrahim Seten iddiaları ortalığı karıştırdı!

İÇİNDEKİLER

Rıdvan Dilmen, NTV'de dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Açıklamaların ardından Rıdvan Dilmen İbrahim Seten hakkında ne söyledi? sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Rıdvan Dilmen ve İbrahim Seten arasında polemik sürüyor. Seten hakkında ateş püsküren Dilmen sert sözler söyledi. Bu gelişmelerin ardından İbrahim Seten kimdir sorusuna yanıt aranmaya başlandı. Peki, İbrahim Seten kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...

İBRAHİM SETEN KİMDİR?

Demirören Medya grubuna bağlı şirketlerde 8 yıldır gazetecilik görevi yürüten İbrahim Seten, geçtiğimiz yıl görevinden ayrıldığını açıklamıştı. Son olarak Vatan Gazetesi Spor Müdürü olarak çalışmalar yürütmüştü.

İBRAHİM SETEN NE DEDİ?

İbrahim Seten attığı tweetlerde bu sezonu Rıdvan Dilmen sezonu olarak tanımlamıştı.

RIDVAN DİLMEN'DEN SERT TEPKİ

Vatan Gazetesi eski spor müdürü İbrahim Seten'e tepki gösteren yorumcu, "İbrahim Seten, bana 'Alzheimer olmuşsun' diyor. Ben, ona yarın göstereceğim alzheimerı! Söz uçar yazı kalır. 'Birkaç yıldır sabrediyorum ama İbrahim Seten yarın akşam hafızamın ne kadar iyi olduğunu görecek. 16 senedir bu sektördeyim. Ben kaç kere Galatasaray'ın şampiyonluğunu gördüm. Ben asla haram yemem, yedirmem." dedi.

Erman Toroğlu'na da tepki gösteren Dilmen, "Erman Hoca, şeytan diyor bana. Sen bunu diyemezsin bana. Böyle bir hak vermiyorum sana ben! Benim MHK başkanını göreve getirdiğim iddia ediliyor günlerdir. Bunu iddia edenler bunu ispatlamak zorunda. Yarın akşam Türkiye Cumhuriyeti hazırlansın. Kimin vatansever olduğunu, kimin terör örgütü liderleri sevgilisi olduğunu anlatacağım." ifadelerini kullandı.

RIDVAN DİLMEN'DEN İBRAHİM SETEN'E SERT SÖZLER
Rıdvan Dilmen, NTV'de çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. İbrahim Seten'e sert sözlerle tepki gösteren Dilmen, Seten'in FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile ilgili attığı tweetleri hatırlatarak geçmiş dönemde FETÖ operasyonu yaptıklarını söyledi. Seten'e "Ekibini topla. Defol git bu ülkeden" sözleriyle sert tepki gösterdi.

"251 ŞEHİDİN KANINA SİZ DE BULAŞTINIZ"
Dilmen, Seten ile ilgili, "Türkiye'nin en büyük gücünü çağır gelsin o zaman. Hadi çağır. Gelmiyorsa. Topla tayfanı defol git bu ülkeden. Rasim'ini de al, İsmail Er'ini de al git. 'Burnundan kıl aldırmayan Başbakan' ne demek, sen kimsin? Ve terör örgütü lideri için neler söylüyorsun. 251 şehidin kanına siz de bulaştınız. Ahlaksızlar. Şimdi bu attığınız twitleri yazamazsınız. Çünkü Taraf Gazetesi gibisiniz. Örgütlenmişsiniz. Pirana gibisiniz" sözleriyle tepki gösterdi.