Fenerbahçe'den forvette çifte harekat! İki dünya yıldızı gündemde

Muriqi'yi rekor bedelle Lazio'ya gönderen Fenerbahçe, forvet arayışlarını hızlandırdı. Watford'da bekleneni veremeyen Welbeck ve PSG ile sözleşmesi biten Choupo-Moting'i yakın takibe aldı.

Giriş Tarihi 17 Eylül 2020, 09:13 Güncelleme 17 Eylül 2020, 09:15
Fenerbahçe’den forvette çifte harekat! İki dünya yıldızı gündemde

İÇİNDEKİLER

Vedat Muriç'i Lazio'ya satan Fenerbahçe'de golcü arayışı devam ediyor. Dün 2 yeni isim ortaya atıldı. Football Insider sitesi, sarı-lacivertli takımın, Beşiktaş ile birlikte Watford'da bekleneni veremeyen Danny Welbeck için kiralama teklifi yaptığını duyurdu.

29 yaşındaki forvet, geçtiğimiz sezon Premier Lig'den düşen Watford'da 20 maçta 2 gol ve 1 asist üretebildi. Site, Welbeck'in geçen yaz bonservis bedeli olmadan geldiği Watford'dan ayrılmasının beklendiğini ve en ilgili takımların Türk ekipleri olduğunu kaydetti.

MOTING BOŞA ÇIKTI
Fenerbahçe'nin ayrıca PSG ile sözleşmesi sona eren Eric Maxim Choupo-Moting ile ilgilendiği de ileri sürüldü. Boşa çıkan Kamerunlu forvetin, Fransız kulübü ile yeniden anlaşamaması halinde devreye girileceği bildirildi. 31 yaşındaki Choupo-Moting geçtiğimiz sezon 20 resmi maçta forma şansı bulurken 6 gole imza attı. Moting, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yeni takımı belli oluncaya kadar evinde antrenman yaparak, formunu koruduğunu söylemişti.