Son dakika: Fenerbahçe Marcel Tisserand transferini duyurdu!

Son dakika haberi... Transfer sezonunun hızlı takımı Fenerbahçe bir transferi daha duyurdu. Sarı lacivertliler Almanya’nın Wolfsburg takımından Marcel Tisserand’ı 3+1 yıllığına kadrosuna kattı.

Giriş Tarihi 15 Eylül 2020, 19:59 Güncelleme 15 Eylül 2020, 20:14
Son dakika: Fenerbahçe Marcel Tisserand transferini duyurdu!

İÇİNDEKİLER

Transfer sezonunun hızlı takımı Fenerbahçe bir transferi daha duyurdu. Sarı lacivertliler Almanya'nın Wolfsburg takımından Marcel Tisserand'ı 3+1 yıllığına kadrosuna kattı.

Transferi özel bir video ile duyuran Fenerbahçe, "Ailemize hoş geldin, Marcel Tisserand!" ifadeleriyle paylaşımda bulundu.

Sarı-lacivertli kulüpten transferle ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Almanya'nın VfL Wolfsburg takımından Marcel Tisserand'ı transfer etmiştir. Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin milli formasını giyen Tisserand ile 3+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Marcel Tisserand'a camiamıza hoş geldin diyor, Çubukluyla başarı dolu yıllar ve şampiyonluklar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

WOLFSBURG'DAN AÇIKLAMA
Wolfsburg'dan transferle ilgili yapılan açıklamada ise, "Marcel Tisserand'ın Fenerbahçe'ye transferi tamamlanmıştır. İki kulüp arasında yapılan anlaşma doğrultusunda transferin detayları paylaşılmayacaktır." ifadelerine yer verildi.