Fenerbahçe İstanbul'a getirmişti! Galatasaray transferi bitiriyor

Orta saha arayışlarına devam eden Galatasaray, İngiliz yıldız Jack Wilshere ile görüşmeleri sürdürüyor. Bir dönem Fenerbahçe'nin İstanbul'a getirdiği yıldız isim West Ham ile olan sözleşmesini feshederken, Galatasaray'dan 1,5 milyon euro imza parası istediği öğrenildi.

Giriş Tarihi 15 Eylül 2020, 10:42 Güncelleme 15 Eylül 2020, 10:49
Fenerbahçe İstanbul’a getirmişti! Galatasaray transferi bitiriyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın her konuda anlaşma sağladığı Jack Wilshere'ın West Ham United ile 1 yıl kalan sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesih ettiği bildirildi. Sarı-kırmızılı kulübe transferi için önünde engel kalmayan Jack Wilshere'ın 1.5 milyon euro imza parası istediği ve görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

28 yaşındaki ön liberonun, kısa bir süre içinde transferinin resmiyet kazanması ve gelecek hafta içinde İstanbul'da olması bekleniyor. Geçen sezon sakatlığının ardından fazla şans bulamayan Jack Wilshere ile 3 yıllık anlaşma yapılacağı belirtiliyor. Arsenal, Bolton, Bournemouth ve West Ham formaları giyen Wilshere, kariyeri boyunca 269 maça çıktı, 17 gol atıp, 38 de asist yaptı.

FENERBAHÇE İSTANBUL'A GETİRMİŞTİ
Fenerbahçe'de Cocu döneminde sezon başında taraftarların ısrarla alınmasını istediği ve yönetimin İstanbul'a kadar getirdiği İngiliz futbolcu Jack Wilshere, kararını West Ham United'dan yana kullanmış ve sarı lacivertlilere transferi gerçekleşmemişti.