Son dakika... Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın koronavirüse yakalandı

Beşiktaş'ta, Trabzonspor derbisi öncesi son dakika gelişmesi... Siyah-beyazlıların yaptığı resmi açıklamada teknik direktör Sergen Yalçın'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı duyuruldu.

Giriş Tarihi 12 Eylül 2020, 10:49 Güncelleme 12 Eylül 2020, 11:17
Son dakika... Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın koronavirüse yakalandı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın koonavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Yalçın'ın yapılan klinik değerlendirmesinde herhangi bir bulguya rastlanmamakla birlikte, gerekli izolasyon ve takip sürecine Sağlık Bakanlığı protokollerince başlandığı belirtildi.

İŞTE O AÇIKLAMA

Futbol Takımımızın Süper Lig'in 1. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı müsabaka öncesinde TFF'nin Futbola Dönüş Protokolü çerçevesinde yapılan rutin Covid-19 tarama testlerinde, Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın'da pozitif sonuca rastlanmıştır.

Yalçın'ın yapılan klinik değerlendirmesinde herhangi bir bulguya rastlanmamakla birlikte, gerekli izolasyon ve takip sürecine Sağlık Bakanlığı protokollerince başlanmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

FENERBAHÇE'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Sergen Yalçın'ın koronavirüse yakalandığının açıklanmasının ardından Fenerbahçe'den geçmiş olsun mesajı geldi. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Covid-19 testinin pozitif olduğu tespit edilen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

GALATASARAY'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Bir geçmiş olsun mesajı da, daha önce teknik direktörü Fatih Terim'in koronavirüse yakalandığı Galatasaray'dan geldi. Sarı-kırmızılıların paylaşımında şu sözlere yer verildi:

COVID-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş Teknik Direktörü Sayın Sergen Yalçın'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlığına bir an önce kavuşmasını temenni ediyoruz.