Medipol Başakşehir Nacer Chadli transferini resmen açıkladı | Son dakika transfer haberleri

Süper Lig'in son şampiyonu Medipol Başakşehir son dakika transfer gelişmesini duyurdu... Turuncu-lacivertli ekip, Belçikalı kanat oyuncusu Nacer Chadli ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı. Chadli, yeni takımında 11 numaralı formayı giyecek.

Giriş Tarihi 10 Eylül 2020, 13:38 Güncelleme 10 Eylül 2020, 13:45
Medipol Başakşehir Nacer Chadli transferini resmen açıkladı | Son dakika transfer haberleri

İÇİNDEKİLER

Süper Lig şampiyonu Medipol Başakşehir, Şampiyonlar Ligi için kolları sıvadı. Turuncu-lacivertliler, Hasan Ali Kaldırım ve Rafael'in ardından Nacer Chadli'yi de kadrosuna katarak bu sezon 3. transferini gerçekleştirdi.

11 NUMARAYI GİYECEK

Resmi siteden yapılan açıklamada, Belçikalı kanat oyuncusuyla 2 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. 31 yaşındaki yıldız isim, turuncu-lacivertli takımda 11 numaralı formayı giyecek.

Başakşehir'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Kulübümüz, Monaco'dan transfer ettiği Belçikalı milli futbolcu Nacer Chadli ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Başarılı sol kanat oyuncusunun imza töreninde Asbaşkanlarımız Mesut Altan, Mustafa Saral ve CEO'muz Mustafa Eröğüt yer aldı.

Kariyeri boyunca Avrupa'nın önemli kulüplerinde oynamış olan Chadli, kulübümüzde 11 numaralı formayı giyecek.

Nacer Chadli'ye ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz.

Standard Liege altyapısında yetiştikten sonra Hollanda'da Maastricht, AGOVV Apeldoorn ve Twente formaları giyen Belçikalı oyuncu, 2013'te 8.15 milyon Euro karşılığında Tottenham'a transfer olmuştu. 2016'da 15.2 milyon Euro'ya bir başka İngiliz ekibi West Brom'a giden Chadli, özellikle Belçika Milli Takımı'ndaki başarılı performansı sonrası 2018'de 12 milyon Euro karşılığında Monaco tarafından transfer edilmişti.

Bonservisinin bulunduğu Monaco'dan transfer edilen 31 yaşındaki sol açık, geride bıraktığımız sezonu Belçika ekibi Anderlecht'te kiralık olarak geçirmişti.

Fas asıllı yıldız, Belçika Milli Takımı forması altında çıktığı 59 maçta 8 gol atmayı başardı.