Cimbom'da orta saha harekatı! Son aday Kevin Strootman

Galatasaray önümüzdeki hafta transferde sıcak saatler yaşayacak. Cimbom, orta saha transferi için geri sayıma geçti. Galatasaray orta saha için birçok adayla temas kurdu. Şimdiye kadar Josef de Souza, Lerma, Aleix Garcia ve Stefan Johansen ile görüşen Aslan’da son aday Kevin Strootman.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2020 Güncelleme 06 Eylül 2020, 06:59
Cimbom’da orta saha harekatı! Son aday Kevin Strootman

İÇİNDEKİLER

Galatasaray önümüzdeki hafta transferde sıcak saatler yaşayacak. Cimbom, orta saha transferi için geri sayıma geçti. Galatasaray orta saha için birçok adayla temas kurdu. Şimdiye kadar Josef de Souza, Lerma, Aleix Garcia ve Stefan Johansen ile görüşen Aslan'da son aday Kevin Strootman.

2023'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR
Aslan Fransız temsilcisi Marsilya forması giyen ve kulübüyle 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 30 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Strootman için teklif yapmaya hazırlanıyor.

KİRALAMA TEKLİFİ YAPILACAK
Cimbom tecrübeli oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Marsilya'nın kiralama teklifine vereceği cevap bekleniyor. Stootman'ın güncel piyasa değeri 8 milyon Euro.

45 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ
Kevin Strootman 45 kez Hollanda Milli Takım forması giydi. 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Gerçek mevkisi merkez orta saha olan Strootman ön liberoda da görev yapabiliyor.