Fenerbahçe’den sonra Galatasaray ve Trabzonspor’da da koronavirüse rastlandı

Yeni sezonun başlamasına 28 gün kala üst üste kötü haberler geliyor. Fener'de 1 futbolcu ve 1 antrenörün testi dün negatife dönerken, G.Saray'da 2 futbolcuda corona tespit edildi. Trabzonspor da 1 futbolcunun testinin pozitif çıktığını açıkladı. Bu gelişmeler futbolda adeta şok etkisi yarattı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2020 Güncelleme 15 Ağustos 2020, 07:05
Fenerbahçe’den sonra Galatasaray ve Trabzonspor’da da koronavirüse rastlandı

İÇİNDEKİLER

Futbolda yeni sezon öncesi hazırlıklar sürerken yine üst üste coronavirüs haberleri gelmeye başladı. Fenerbahçe önceki akşam yaptığı açıklamada 1 futbolcu ve 1 antrenörün testlerinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Dün iki ismin de testlerinin negatife döndüğü belirtildi.

FUTBOLCULARIN DURUMU İYİ
Sabah
saatlerinde ise Galatasaray'dan açıklama geldi ve iki futbolcuda coronavirüse rastlandığı belirtildi. İsmi açıklanmayan iki futbolcunun da durumunun iyi olduğu belirtildi.

EVDE İZOLASYONA ALINDI
Ardından Trabzonspor 1 futbolcunun testinin pozitif olduğunu açıkladı. Bordo-Mavililer, "Sağlık durumu iyi olan futbolcumuz ev izolasyonuna alınmıştır" dedi.

MENEMEN'DE TAM 9 VAKA!
TFF 1. Lig ekibi Menemenspor, altyapıdan 9 futbolcunun ve bir destek personelinin testinin pozitif çıktığını duyurdu. Üst üste yaşanan bu gelişmeler büyük şok etkisi yarattı.