Fenerbahçe'de 2. transfer operasyonu! Caulker, Kenan Karaman, Alpaslan Öztürk ve Burak Kapacak listede

Gökhan Gönül, Caner Erkin, Mert Hakan Yandaş ve Filip Novak’ı bitiren Fenerbahçe transferde hız kesmiyor. Fenerbahçe 2. dalgada yerli ve ligi bilen oyuncuları kadrosuna katmaya çalışacak. Caulker, Kenan Karaman, Doğukan Sinik, Onur Bulut, Alpaslan Öztürk, Burak Kapacak liste başında.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2020 Güncelleme 08 Ağustos 2020, 07:13
Fenerbahçe’de 2. transfer operasyonu! Caulker, Kenan Karaman, Alpaslan Öztürk ve Burak Kapacak listede

İÇİNDEKİLER

TRANSFER sezonun açılmasıyla birlikte Gökhan Gönül, Caner Erkin, Filip Novak ve Mert Hakan Yandaş transferlerini açıklayarak taraftarlarını mutlu eden Fenerbahçe, fazla vakit geçirmeden 2. operasyona hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler, 2. dalga için liste hazırladı...

YERLİ YA DA SÜPER LİG'İ İYİ BİLEN
Listede
yerli ya da ligi iyi bilen isimlere ağırlık verildi. Kenan (Düsseldorf), Doğukan Sinik (Antalya), Caulker ve Onur (Alanya), Alpaslan (Göztepe), Burak Kapacak (Bursa) listedeki isimler.


CAULKER


DOĞUKAN

CAULKER'İ EROL BULUT İSTİYOR
Sarı-lacıvertli
kurmaylar bu 6 ismin en az 3 ya da 4'ünü kadrosuna katmayı planlıyor. Alanya'nın stoperi Caulker'ı eski hocası Erol Bulut'un ısrarla istediği de gelen haberler arasında.


ONUR BULUT


ALPASLAN ÖZTÜRK

KARAMAN İÇİN SAVAŞ ÇIKACAK
Listede
ismi bulunan Kenan Karaman'ı Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de kadrosunda görmek istiyor. Milli futbolcu için iki ezeli rakip arasında ciddi bir rekabet var.


BURAK KAPACAK