Arda Turan 9 yıl sonra yuvaya döndü! 66 numaralı formayı giyecek

Arda Turan 9 yıl aradan sonra Galatasaray’a geri döndü. Sarı-Kırmızılı yönetim bir süredir görüşme halinde olduğu yıldız futbolcu ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardı. Yeni sezonda 66 numaralı formayı giyecek olan Arda Turan görüşmeye 2. Başkan Abdurrahim Albayrak’ın aracı ile gitti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ağustos 2020 Güncelleme 06 Ağustos 2020, 07:16
Arda Turan 9 yıl sonra yuvaya döndü! 66 numaralı formayı giyecek

İÇİNDEKİLER

Ve Arda Turan 9 yıl aradan sonra Galatasaray'a geri döndü. Sarı-Kırmızılı yönetim bir süredir görüşme halinde olduğu yıldız futbolcu ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardı. Yeni sezonda 66 numaralı formayı giyecek olan Arda Turan görüşmeye 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ın aracı ile gitti.



CENGİZ'İN EVİNDE İMZALADI
Anlaşmanın sağlanmasından sonra Albayrak ve Arda, Başkan Mustafa Cengiz'in evine gitti. Arda Turan, Mustafa Cengiz'in evinde 1+1 yıllık resmi sözleşmeye imzasını attı.

HER AÇIDAN HAYIRLI OLACAK
Başkan
Cengiz, "2 yıl üst üste şampiyon yapan teknik direktörümüz ve ekibinin isteği üzerine eski futbolcumuz ile yeniden bir aradayız. Her açıdan hayırlı olacağına inanıyorum" diye konuştu.

İLK KUTLAYAN FALCAO OLDU
Herkesin hata yapabileceğine de dikkat çeken Başkan Cengiz, "Önemli olan bunlardan dönmektir. Geçmiş, geçmişte kalmıştır" dedi. Arda'yı ilk kutlayan takım arkadaşı Falcao oldu.

150 BİN TL ALACAK
Galatasaray'a yeniden döndüğü için çok mutlu olduğunu ifade eden Arda Turan, 1+1 yıllık sözleşmeye imza attı. 33 yaşındaki futbolcu maç başı 150 bin TL kazanacak.