Beşiktaş transfer bombasını patlatıyor! 21'lik stoper İstanbul'a geliyor

Önümüzdeki sezona güçlü bir kadro ile giriş yaparak teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde şampiyonluk yaşamak isteyen Beşiktaş'ta çalışmalar sürüyor. İspanyol basınının iddiasına göre siyah-beyazlı ekip bonservisi Atletico Madrid'de bulunan 21'lik savunmacının peşine düştü. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 04 Ağustos 2020, 15:04 Güncelleme 04 Ağustos 2020, 15:04
Beşiktaş transfer bombasını patlatıyor! 21’lik stoper İstanbul’a geliyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş transferde flaş bir ismi getirmeye hazırlanıyor... Fotomaç'ın İspanyol basınından derlediği haberde geçtiğimiz sezon Deportivo'da forma giyen ve bonservisi Atletico Madrid'de bulunan Francisco Montero'nun gelecek sezon İstanbul'da top koşturacağını duyurdu.

Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre Beşiktaş, Francisco Montero'yu Atletico Madrid'den 1 yıllığına kiralayacak.

İSTANBUL'A GELİYOR
Öte yandan Francisco Montero'nun da Beşiktaş'a transfer olmak istediği ifade edilirken, transferde son aşamaya gelindiği ve bir kaç gün içinde oyuncunun İstanbul'a yola çıkacağı aktarıldı.

YENİ BİR SAYFA AÇMAK İSTİYOR
Geçtiğimiz sezon Deportivo'da toplam 30 maça çıkan Montero, 1 asiste imza atmıştı. Atletico'ya döneceğini düşünen genç yetek, gelecek sezon İspanyol ekibinde kadroda düşünülmeyince Beşiktaş'a onay verdiği kaydedildi.